Budapest, IX. kerület Tóth Kálmán utcaBudapest, IX. kerület Tóth Kálmán utcaBudapest, IX. kerület Tóth Kálmán utcaBudapest, IX. kerület Tóth Kálmán utcaBudapest, IX. kerület Tóth Kálmán utcaBudapest, IX. kerület Tóth Kálmán utcaBudapest, IX. kerület Tóth Kálmán utcaBudapest, IX. kerület Tóth Kálmán utcaBudapest, IX. kerület Tóth Kálmán utcaBudapest, IX. kerület Tóth Kálmán utcaBudapest, IX. kerület Tóth Kálmán utcaBudapest, IX. kerület Tóth Kálmán utcaBudapest, IX. kerület Tóth Kálmán utcaBudapest, IX. kerület Tóth Kálmán utcaBudapest, IX. kerület Tóth Kálmán utcaBudapest, IX. kerület Tóth Kálmán utcaBudapest, IX. kerület Tóth Kálmán utca
Budapest, IX. kerület Tóth Kálmán utca
64 900 000 Ft391 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Budapest, IX. kerület Tóth Kálmán utca
Budapest, IX. kerület Tóth Kálmán utca
64,9 M Ft
391 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+06 30 773 9669
ReferensGrabant János
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, IX. kerület Tóth Kálmán utca

166 m2alapterület
4 és 2 fél szoba
tégla építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Csak nálunk! Egyedülálló ingatlan a piacon!

Budapest 9. kerületében eladó egy kis társasházban egy 166 nm-es, három szintes lakás a nyugodt, csöndes Tóth Kálmán utcában. A ház az 1930-as évek végén épült, de a mostani állapotában mindhárom lakás a legkorszerűbb igények szerint került kialakításra. A lakások bejárata a társasház intim - az utcáról nem látható -, ápolt kertjéből nyílik.

Az ingatlan elrendezése kiváló, hiszen a magasföldszinti részen helyet kapott egy, egyterű konyha-étkező-nappali, egy háló és egy fürdőszoba, wc. A tetőtérben jelenleg egy kisebb közös tér mellett négy háló-, illetve használat szerint akár dolgozószoba és egy fürdő-WC kap helyet. Ami kifejezetten egyedivé teszi ezt az ingatlant, az az, hogy saját wellness részleg került kialakításra. /száraz - finn - szauna, egy infraszauna és egy gőzfürdő/

Az ingatlan egyik legértékesebb adottsága a kifejezetten csendes, ápolt, tavasztól őszig a lakótér kiegészítéseként is használható zöld kert.

A közlekedés is kiváló, 10 percen belül elérhető az 1-es, 2-es, 51-es és a 24-es villamosok, a 23-as és 54-es buszok egy-egy megállója úgy, hogy ezek zaja a lakásba egyáltalán nem szűrődik be, nem a ház előtt közlekednek. A 4-es, 6-os villamosok akár az előbbi járművekkel, akár gyalog egy kellemes sétával 20 percen belül elérhetők.
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: félemelet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018