Budapest eladó lakás Belső-Ferencvárosban a Ráday utcában, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Belső-Ferencvárosban a Ráday utcában, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Belső-Ferencvárosban a Ráday utcában, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Belső-Ferencvárosban a Ráday utcában, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Belső-Ferencvárosban a Ráday utcában, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Belső-Ferencvárosban a Ráday utcában, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Belső-Ferencvárosban a Ráday utcában, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Belső-Ferencvárosban a Ráday utcában, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Belső-Ferencvárosban a Ráday utcában, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Belső-Ferencvárosban a Ráday utcában, 75 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Belső-Ferencvárosban a Ráday utcában, 75 négyzetméteres
41 000 000 Ft546,7 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Belső-Ferencvárosban a Ráday utcában, 75 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Belső-Ferencvárosban a Ráday utcában, 75 négyzetméteres
41 M Ft
546,7 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 634 0332
IngatlanreferensBaluja László
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest eladó lakás Belső-Ferencvárosban a Ráday utcában, 75 négyzetméteres

75 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó egy 75 nm-es, napfényes, két szobás lakás, 2. emeleti polgári házban. A frekventált helyen, a Ferenc krt.-on a Petőfi - híd lábánál található épület 1 villamosmegállóra található a budai Egyetemi városrésztől és a BME-től.
A lakásba lépve tágas előszobába érkezünk, jobbra fürdőszoba,balra a konyha található. A konyhából jelenleg egy kamra nyílik, mely tetszés szerint átalakítható gardróbbá. Az előszoba végén az egyik nagyszoba, melyből megközelíthető a másik tágas szoba. A lakás nagy belmagassággal rendelkezik, ezért lehetséges a galériaépítés is.
A felújítás során a szobákban, a konyhában és előszobában laminált parketta lett letéve. A fürdőszoba teljes körű felújításon esett át . A fűtése egyedi, jelenleg gázkonvektoros, de a kémény bélelve van, így könnyen cirkósítani lehet.
A nyilaszárók mázolva ,a falak frissen vannak festve . A lakás világos, az ablakok a körútra nyílnak.
A környék ellátottsága és tömegközlekedése egyaránt kiváló, néhány perc sétával elérhető számos bevásárlási és tömegközlekedési lehetőség.
Baluja László 06706340332

Referencia szám: LK422627-IT
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 2.

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018