Eladó lakás, Budapest, Ferencváros, Hentes utca, 2 szobás
24 900 000 Ft289,5 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, Ferencváros, Hentes utca, 2 szobás
Eladó lakás, Budapest, Ferencváros, Hentes utca, 2 szobás
+36 70 600 6015
IngatlanreferensKota Gábor
hirdetés

Eladó lakás

Eladó lakás, Budapest, Ferencváros, Hentes utca, 2 szobás

86 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
gáz (cirko) fűtéssel

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Hivatkozási szám: LV1054
Mediterrán hangulatú, napfénnyel bélelt lakás eladó!

Eladó Budapesten, a IX. kerületben a Hentes utcában, 2 perc sétára a Soroksári úttól, egy 3. emeleti, 86 m2-es, 2 szobás, gyönyörűen kialakított, fényes lakás, utcára néző ablakokkal. Kényelmes, tágas és esztétikus, bérbe adásra is kiválóan alkalmas. Természetesen azonnal költözhető!

A lakás:

Az elmúlt években felújított lakás, remek esztétikai megjelenést kapott. Nagy, 3,75 méteres belmagasságának köszönhetően 2 tágas és fényes szobát alakítottak ki, mely közül az egyik nappaliként, míg a másik hálószobaként funkcionál. Az utóbbiba bambuszt helyeztek le a padlóburkolatnak, s innen nyílik a komfortos fürdőszoba is, ahogyan a mediterrán országokban szokás. A fürdő és az étkezős, 2 ablakos könyha között üvegtégla növeli a hangulat kellemességét.

A teljes műszaki felújításnak köszönhetően, jó pár évig hozzá sem kell nyúlnia az ingatlanhoz. Fűtése gáz cirkóval történik, nyílászárói fa szerkezetűek.
A közös költsége havi szinten 24.000 ft, mely már tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást is, illetve a szokásos házköltségeket, mint a háztakarítást, szemétszállítást, házbiztosítás és a felújítási alapot.

Környék és közlekedés:

Tömegközlekedés szempontjából remek helyen vagyunk, hiszen 2 perc sétával elérhető a H6 hév és 23-as, 54-55 - ös buszok vonala, mellyel 10 percen belül már a belváros közelében, a Boráros téren, vagy épp ellenkezőleg külvárosi kerületekben találhatjuk magunkat.
Mindezek ellenére a lakás egy nyugodt és csendes mellékutcában és környezetben helyezkedik el, megfelelő egy kellemes otthon kialakítására.

Hogy kinek ajánlom?

Befektetőknek és családosoknak egyaránt. Többek között amiatt, mert a közelmúltban hosszú távon bérbe volt adva az ingatlan. A hasznos elrendezése miatt, 2-3 ember is kényelmesen tud itt élni, egy csendesebb nyugodtabb környezetben, mégis zavarba ejtően közel a belvárostól.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017