Budapesti lakás eladó, Remetehegyen, Haránt köz, új építésűBudapesti lakás eladó, Remetehegyen, Haránt köz, új építésűBudapesti lakás eladó, Remetehegyen, Haránt köz, új építésűBudapesti lakás eladó, Remetehegyen, Haránt köz, új építésűBudapesti lakás eladó, Remetehegyen, Haránt köz, új építésűBudapesti lakás eladó, Remetehegyen, Haránt köz, új építésűBudapesti lakás eladó, Remetehegyen, Haránt köz, új építésűBudapesti lakás eladó, Remetehegyen, Haránt köz, új építésűBudapesti lakás eladó, Remetehegyen, Haránt köz, új építésűBudapesti lakás eladó, Remetehegyen, Haránt köz, új építésű
Budapesti lakás eladó, Remetehegyen, Haránt köz, új építésű
198 000 000 Ft1,1 M Ft/m2
 • 10 fotó
 • Térkép
Budapesti lakás eladó, Remetehegyen, Haránt köz, új építésű
Budapesti lakás eladó, Remetehegyen, Haránt köz, új építésű
198 M Ft
1,1 M Ft/m2
 • 10 fotó
 • Térkép
magánszemélyHerczeg Gábor
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapesti lakás eladó, Remetehegyen, Haránt köz, új építésű

187 m2alapterület
4 szoba
vegyes építésű
Új építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

TUDNIVALÓK AZ INGATLANRÓL

Ingatlan típusa: lakás
Építés éve: 2018
Szobák száma: 4
Hálószobák száma: 3
Fürdőszobák száma: 2
Lakótér mérete: 143 m²
Összterület: 187 m²
Teraszok: 26 m²
Garázsok száma: 2
Állapot: építés alatt
Fekvés: K-Ny
Övezeti besorolása: L6-III-SZ/N
Zöldfelületi mutató : 65%


Budapesten, a Remetehegyen épülő 2 lakásos társasházban kínálunk eladásra egy bruttó 187,05 m2-es, egyszinten elhelyezkedő, örökpanorámás, luxus lakást. Az épület egy 1.000 m2-es, K-Ny-i tájolású telken helyezkedik el, mely egy csendes, biztonságos zsákutcában található. A teraszról páratlan panoráma nyílik a Dunára, a városra és az azt övező hegyekre. A lakáshoz 2 terasz is tartozik, melyek összterülete 26,55 m2.
Az ingatlan kivitelezése elkezdődött, átadási határidő 2018 szeptembere. A másik lakásban a tulajdonos fog lakni.

Az épülő lakása a legkorszerűbb technológiával rendelkezik: a padló és mennyezeti fűtés/hűtést hőszivattyús berendezésekkel biztosítjuk lakásonként önállóan. Energiahatékonysági besorolása A+.
A külső nyílászárók alu/fa panoráma ablakok árnyékoló rendszerrel. A belső nyílászárók rejtett tokos kialakításúak, a fürdőszobák egyedi dizájnnal kialakítottak. Az épületben felvonó is található, amely kizárólag az adott szinten és a garázsban áll meg. A lakásban az intelligens házvezérlés kiépítésének a lehetősége is kialakításra kerül.

A rendkívül jó alaprajzú lakásban, amelyben a belső terek kialakítása és a burkolóanyagok kiválasztása még lehetséges az egyedi igények szerint, nagy méretű nappali-konyha-étkező, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, 1 vendég WC, közlekedő, háztartási helyiség, kamra és 2 gardrobe kerül kialakításra.
Az épület pinceszintjén 2 garázs (4 MFt/db) és 1 nagyméretű tároló (1 MFt/db) is tartozik a lakáshoz.
A kertben esővizet használó automata öntözőrendszer lesz kiépítve.
A vételár nem tartalmazza a konyhabútort és a konyhagépeket.


AZ ÉPÜLET ÁLTALÁNOS ISMERTETÉSE

A kétlakásos lakóépület egy természet közeli, dunai örökpanorámás, összközműves telken helyezkedik el. Az új építésű ingatlan hagyományos tégla – vasbeton szerkezeti kialakítású, mely a mai építészeti-műszaki igényeket maximálisan kielégítő, korszerű épületgépészeti technológiával rendelkezik. Az épület építészeti kialakítása során az egyszerű igényesség szempontja dominált.

A 964 m2-es telken elhelyezkedő épület földszinti garázzsal épül, ebben mindkét lakáshoz 2-2 db gépkocsi beállására lesz lehetőség. A lakásokhoz tároló is tartozik a garázs szinten.

Az épület építészeti megjelenése a mai korszerű modern épületek elegáns, szabályos geometriai formákból épített struktúrájú, , nagyméretű nyílászárókkal, vakolt síkhomlokzatokkal a környezet építészeti minőségét jelentősen emelő hatású.
Az átgondolt lakás-alaprajzok, a legmodernebb hő és hangszigetelési igényeknek megfelelő falazat valamint korszerű külső nyílászáró rendszer biztosítja a ház költség és energia hatékony fenntarthatóságát a tulajdonosok számára. Az egyik lakás tulajdonosa maga az építtető.

A számítások alapján az épület energetikai minőségi besorolása: „A+”, lesz tehát az
fokozottan energiatakarékos kialakítású .ÁLTALÁNOS MŰSZAKI LEÍRÁS

ALAPOZÁS, FELMENŐ SZERKEZET

A teljes garázs szint és a lakóépületek váza nagy merevségű monolit vasbeton szerkezet.
A pinceszinti falszerkezet –a vízzárósági követelményekre való tekintettel is -, statikai méretezés szerinti vastagságban épül meg.

VÍZSZIGETELÉSEK
A pince padló szigetelését 2 rétegű 4 mm vastag poliészterfátyol hordozórétegű modifikált bitumenes vastaglemez szigetelés adja. A falszerkezet szigetelését rugalmas repedésálló, két komponensű, bitumenes vastagbevonat képezi. A garázsszint fala szivárgó víz elleni szigeteléssel lesz ellátva, szivárgórendszerrel tehermentesített módon. A tetőteraszokon és a tetőfelépítmény nem járható felületére poliészter erősítésű, lágyított PVC csapadék elleni vízszigetelés kerül.

HASZNÁLATI VÍZ ELLENI SZIGETELÉSEK BEVONAT SZIGETELÉSEK
A vizes helyiségekben használati víz elleni bevonat-szigetelés készül.

FÜGGŐLEGES TEHERHORDÓ SZERKEZETEK
Az épületek pillérei monolit vasbeton szerkezetűek a külső függőleges szerkezetek vasbeton illetve hagyományos falazott tégla falak. Tartószerkezeti tervezéskor fontos alapelv volt a minimális mennyiségű függőleges tartószerkezet alkalmazása annak érdekében, hogy a kissé hosszúkás alaprajzot minél kevésbé zavarják a térbe beálló belső pillérek, vagy falak.

VÍZSZINTES TEHERHORDÓ SZERKEZETEK
A födémek és egyéb vízszintes teherhordó szerkezetek vasbeton szerkezetűek.

KÜLSŐ NYÍLÁSZÁRÓ SZERKEZETEK
A homlokzati ablakok fa illetve szerkezetű, fém vértezettel ellátott fa tokszerkezettel készülnek
ROTO vagy műszakilag egyenértékű vasalatok, rejtett pántozással, nyíló-bukó kivitelben, résszellőzésre alkalmas állással, rozsdamentes ablakkilincsekkel, a jelenleg érvényben lévő hőszigetelési követelményeknek megfelelően. A bejárati ajtó biztonsági vasalással ellátott tölgyfa ajtó, tömör fa kivitelben.

ÁRNYÉKOLÁS
A külső nyílászárók alumínium motoros redőnyt kapnak.

HŐSZIGETELÉS
A külső falakra 20 cm páratechnikailag nyitott Austrotherm Grafit hőszigetelés kerül (nyomószilárdság 10%-nál=80kPa; hővezetési tényező: 0,031W/mK; tűzvédelmi osztály:E) ragasztással és süllyesztett dűbellel rögzítve. Ezen hőszigetési rendszer a jelenleg érvényben lévő szigorú hőszigetelési követelményeket maximálisan teljesíti. A tetőt 25 cm műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító közetgyapot hőszigeteléssel készítjük. Szarufák között 2x10 cm közetgyapot hőszigetelés (hővezetési tényező: 0,037W/mK;, majd 5 cm közetgyapot hőszigetelés kerül. A teraszokra ékbevágott PIR anyagú hőszigetelő táblák kerülnek elhelyezésre, melynek hővezetési tényezője :0,026W/mK,

BELSŐ VÁLASZFALAK
Általánosságban 10 cm vastag vázkerámia válaszfalelemből készülnek, vízszintes irányban feszített acélsodrony merevítéssel.

LÉPCSŐ
Monolit vasbeton lépcső szerkezetek kötik össze az egyes szinteket . A lépcsőházban rozsdamentes szálcsiszolt korlát készül fa tölgyfa fogódzóval.

LIFT
Az épület garázsszintjét és lakószintjeit belső lift köti össze.

KERT
Az ingatlanhoz igényes kialakítású kert tartozik, mely saját öntöző rendszerrel lesz ellátva. Az épület tetőfelületére és a rámpára hullott csapadékot zárt ciszternába vezetjük, majd az ott összegyűjtött vizet a kert locsolására használjuk fel. A zöld területre hullott csapadékok természetes úton elszikkadnak. A kerttervezés igényes kialakítású burkolatokat és kerti lépcsőket is tartalmaz.

VÍZELLÁTÁS
Az épület vízellátasa a Haránt közben lévő vízhálózatból lesz megoldva. A telken belül egy 1,20x1,20m –es vasbeton vízóra akna kerül kialakításra, melyben lakásonként külön vízóra lesz.


MELEGVÍZ ELLÁTÁS
A használati melegvíz ellátást Daikin Altherma ERLQ006CAV3 kompakt levegő-víz hősszivattyúval tervezzük előállítani. A kompakt hősszivattyúban lévő használati melegvíz tároló kapacitása lakásonként 180 liter.

CSATORNÁZÁS
A ingatlanon a keletkezett kommunális szennyvíz az utcában meglévő csatornahálózatba lesz bekötve.

FŰTÉS, HŰTÉS
Az önállóan kialakított lakások állandó komfortját, padló és mennyezeti fűtést/hűtést hőszivattyús berendezésekkel biztosítjuk. Az épület helyiségeinek fűtése sugárzó hőleadókkal (aktív födém fűtés-hűtés) és kiegészítő padlófűtéssel lesz megoldva. A lakások hőellátását és hűtését lakásonként 1db levegő-víz hőszivattyú (típusa: Daikin Altherma
ERLQ006CAV3) fogja biztosítani. A hőszivattyú fűtési teljesítménye: 3,5kW, míg
annak hűtési teljesítménye: 6,3 kW. A közös területű helységek fűtését inverteres split klímaberendezéssel (típus:LG MS05SQ) tervezzünk biztosítani mely elektromos fogyasztását a közös területű villamos fogyasztásmérő méri.

SZELLŐZÉS
A helyiségek nagyobb része homlokzati falfelülettel ill. azon megfelelő méretű nyitható nyílászáróval, vagy szellőzőfelülettel rendelkezik, amelyen keresztül a kellő mértékű szellőztetés megvalósítható.
A belsőterű wc és kamra helyiségek egyedi ventilátoros gépi szellőzést kapnak melyek a tetőn kivezetett, egyedi szellőzőkürtőkre csatlakoznak.
A konyhák szagelszívóit önálló szellőzőkürtőkkel vezetjük ki.

Az épületgépészeti zajkeltő berendezések, például ventilátorok környezeti zajkibocsátását a tervezés során a vonatkozó szabványok és előírások határértékeinek betartásához korlátoztuk. Az épületgépészeti berendezések zajhatása és rezgésterhelése mindenütt az előírt határértékek alatt marad. Az épület lakásainak ellátására tervezett épületgépészeti rendszerek üzeme nem jár számottevő károsanyag kibocsátással.

ELEKTROMOS ÉS GYENGEÁRAMÚ RENDSZEREK
Az építési terület elektromos ellátása, a Haránt közben végighaladó elektromos légkábelről történik. A légkábeles csatlakozás, az utca túlsó oldalán található villanyoszloptól földkábeles csatlakozást kívánunk kiépíteni. Az elszámolási fogyasztásmérő, a telekhatáron belül elhelyezett kukatároló falában kerül elhelyezésre. A világítási hálózatok az építtetői, az igényesen kialakított építészeti, belsőépítészeti, valamint az érvényben lévő szabvány betartásával kerültek tervezésre. Valamennyi vezeték és kábel réz vezetőérrel rendelkezik.

Az ingatlanhoz kaputelefon, kamerás biztonsági rendszer és a betörésjelző hálózat későbbi kialakításához szükséges védőcsövezés kerül majd kialakításra.
mutass többetmutass kevesebbet

 • CSOK igényelhető
 • luxus
 • egyéb fűtés
 • keleti tájolás
 • lift van
 • Tulajdonostól
 • Energiatanúsítvány: A+
 • Épület emelet: 1.
 • Épület szint: 2. emelet
 • erkély: 26 m2
 • parkolás teremgarázs beálló

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018