Budapest, III. kerület cím nincs megadvaBudapest, III. kerület cím nincs megadvaBudapest, III. kerület cím nincs megadvaBudapest, III. kerület cím nincs megadvaBudapest, III. kerület cím nincs megadvaBudapest, III. kerület cím nincs megadva
Budapest, III. kerület cím nincs megadva
139 331 931 Ft995,2 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Budapest, III. kerület cím nincs megadva
Budapest, III. kerület cím nincs megadva
139,3 M Ft
995,2 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+06 20 289 6440
IngatlanreferensMaloványi Csilla
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, III. kerület cím nincs megadva

140 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
Új építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

III. kerületben, több mint egyhektáros, gyönyörű Duna-parti telken, két épületből álló 52 lakásos, igényes kivitelezéssel 2017 év végéig megépülő luxus társasházi ingatlanban apartmanok eladók. Az apartmanok két épületben helyezkednek el, rendkívül változatos méretben. A legkisebb otthon 51 m2, a legnagyobb pedig a 126 nm-es dunai panorámás, hatalmas terasszal rendelkező penthouse apartman. Mindegyik apartmant jellemzi a jól átgondolt, remek alaprajz, így azok funkcionálisan nagyon jól használhatóak. A garázst és a lakószinteket lift köti össze.
A földszinti apartmanok tulajdonosai rendkívül nagyméretű kertben élvezhetik a természetet. Ők 50-200 m2 közötti kizárólagos használatú kerttel rendelkeznek. Az emeleti ingatlanok széles, 1,80 m - 2,00 m mélységű, jól használható teraszai panorámásak: egyik irányból a Duna, a másik irányban a budai hegyek látványa tárul elénk. Az apartmanok jelentős része keleti, déli és nyugati tájolású. Az előre telepített okos otthon megoldások, okos konnektorok, a távolról vezérelhető fűtés, a mobiltelefonról kapcsolható világítás a komfort, a biztonság és az energiahatékonyság egy egészen új dimenzióját kínálja minden ott lakónak.
Kiváló tömegközlekedés és infrastruktúra jellemzi a környezetet: csodálatos vízparti környezetben, mégis a belvárostól mindössze 15 percre - így az ingatlan egyszerre pihentető otthon és értékálló befektetés.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018