Eladó új építésű lakás, Budapest, Óbuda, 4 szobásEladó új építésű lakás, Budapest, Óbuda, 4 szobásEladó új építésű lakás, Budapest, Óbuda, 4 szobásEladó új építésű lakás, Budapest, Óbuda, 4 szobás
Eladó új építésű lakás, Budapest, Óbuda, 4 szobás
74 500 000 Ft723,3 E Ft/m2
  • 4 fotó
  • Térkép
Eladó új építésű lakás, Budapest, Óbuda, 4 szobás
Eladó új építésű lakás, Budapest, Óbuda, 4 szobás
74,5 M Ft
723,3 E Ft/m2
  • 4 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
ReferensHannig Dr. Éva
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó új építésű lakás, Budapest, Óbuda, 4 szobás

103 m2alapterület
4 szoba
tégla építésű
Új építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

MAGAS MINŐSÉGŰ, ENERGIATAKARÉKOS, JÓ HELYEN LÉVŐ INGATLANOK AZ ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSÉT KÖVETŐ ~4 HÓNAPOS ÁTADÁSSAL!
BÁRMELY KÉRDÉSÉVEL KÉREM FORDULJON HOZZÁM BIZALOMMAL! Igény esetén szívesen megküldöm a teljes, még elérhető lakásokat tartalmazó listát, műszaki tartalmat, megmutatom a helyszínt.
INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Óbuda szívében, mindenhez közel kínál. A közelben több iskola, még egyetem is megtalálható. Pár perc alatt akár gyalogosan is eljuthatunk a Flórián téri piachoz, bevásárló központhoz, de közel van az Átrium Euró Center bevásárló központ is. Akik a ház elhelyezkedéséhez hasonlóan a csendesebb, természet közelibb szórakozásokat kedvelik, azok pillanatokon belül a Pálvölgyi barlangban és természetvédelmi területen sétálhatnak, vagy a Hármashatárhegyen túrázhatnak. A központi elhelyezkedésnek hála a terület közlekedése kiváló. Pár száz méterre található a kötött pályás HÉV, a fonódó villamos hálózat, természetesen több autóbusz és villamosjárat is segít a közlekedésben.
ÉPÜLET JELLEMZŐI: A tervezett társasház vasbeton pillérvázas kialakítású, vasbeton lemez alappal, vasbeton merevítő falakkal, illetve tégla kitöltő falazattal készül, modern szigeteléssel. A gépészeti áttörések a folyosó vonalára rendezettek, így biztosítva rugalmasságot a belső válaszfalak kialakítása számára. A társasházban 49 lakás, 51 kocsibeálló, 6 tároló és 2 üzlethelyiség kerül kialakításra. Az első emeleten, nagyméretű tetőkert kerül kialakításra, aminek egy része lakáshoz csatlakozik, egy része közös terület marad. A társasház pinceszintjén kocsi-beállók és tárolók lesznek, földszintjén félig nyitott teremgarázs, üzletek és tárolók kapnak helyet, fölötte hat lakószint és beépített tetőtér lesz. A lépcsőházban két lift is helyet kap.
LAKÁSOK JELLEMZŐI:
A társasház északi homlokzatával, a szomszédos épülethez egy tűzfallal csatlakozik, ezáltal a lakások mindegyike világos, napos, zöldterületre néz. Az épületben 1+1 szobástól a 4 szobásig kerülnek kialakításra a lakások, melyek mindegyike megtalálható minden szinten. A lakások túlnyomó többsége terasszal, loggiával vagy erkéllyel rendelkezik. Minden lakás kialakításánál fő szempont volt a környezetbarát technológiák alkalmazása, a fűtés költség minimalizálása, viszont a mindennapi komfort érzet optimalizálása.
A belső nyílászárók laminált típusú ajtók teli, illetve választható mélyen üvegezett kivitelben, választható színekben. A homlokzati nyílászárók hangszigetelt üvegezésű fa nyílászárók. A lakásbejárati ajtó több ponton záródó, MABISZ minősítésű. A szobákba szalag parketta kerül választható színekben, a fürdőkbe, WC-be és a konyhákba kerámiapadló- és csempeburkolat választható színekben.
Szaniterek fehér Alföldi porcelán, fehér színű, Kaldewei márkájú vagy azzal megegyező minőségű kád, szerelvények Grohe vagy azonos minőségű csaptelepek, A konyhabútor egyedi gyártású komplett konyhabútor, választható frontszínnel és munkapult színnel. Sütő, főzőlap, egytálcás rozsdamentes mosogató, szagelszívó, hűtőgép, mosogatógép a konyhabútor alap tartozéka.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Energiatakarékosság miatt, a ház napelemekkel lesz ellátva.
A lakásokban, helyiségenként szabályozható mennyezethűtő - fűtő rendszer lesz kialakítva, a fürdőszobában padlófűtéssel. Radiátor csak a fürdőszobába kerül törölközőszárítós kivitelben. A mennyezethűtő - fűtő rendszer levegő hőszivattyús működtetésű. A fürdőszoba és a WC helyiségeinek szellőzése elszívásos rendszerű. Telefoncsatlakozó, illetve internet csatlakozó, a szobákba és a nappali szobába kerül kialakításra. Kábeltelevíziós csatlakozáshoz szobánként 1 csatlakozó tartozik.
PARKOLÁS:
Parkolásra a ház környezetében van lehetőség, illetve lehetőség van beállóhely vásárlására a ház alatti teremgarázsban, vagy a földszinti félig nyitott teremgarázsban beállóhely vásárlására - mérettől függően 2,7 MFt - 3,3 MFt áron.
KÖLTSÉGEK:
Az ingatlan vételára készültségi fokok szerinti ütemezésben, illetőleg egyedi megállapodás szerint kerülhet megfizetésre.
Fizetési ütemezés:
Regisztrációs díj a regisztrációs megállapodás aláírásakor.
A vételár 20%-a (a regisztrációs díj beszámít) az adásvételi szerződés megkötésekor - a regisztrációt követő 14 napon belül.
A vételár 30%-a a vasbetonszerkezet elkészültekor.
A vételár 30%-a a hidegburkolatok elkészültekor.
A vételár 20%-a Készre jelentés után, a birtokbaadást megelőzően.
A BERUHÁZÓRÓL:
A beruházó célul tűzte ki, hogy az ügyfelek és a partnerek megelégedettsége mellet egyre magasabb szakmai igényességgel végezze a rábízott, valamint a vállalkozás keretében felvállalt feladatokat. Munkatársai, alkalmazottai, alvállalkozói, vezetői a társasház-építésben nagy tapasztalattal, hozzáértéssel rendelkező szakemberek.
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018