Budapest eladó új építésű lakás Óbudán, 75 négyzetméteresBudapest eladó új építésű lakás Óbudán, 75 négyzetméteresBudapest eladó új építésű lakás Óbudán, 75 négyzetméteresBudapest eladó új építésű lakás Óbudán, 75 négyzetméteres
Budapest eladó új építésű lakás Óbudán, 75 négyzetméteres
58 000 000 Ft773,3 E Ft/m2
  • 4 fotó
  • Térkép
Budapest eladó új építésű lakás Óbudán, 75 négyzetméteres
Budapest eladó új építésű lakás Óbudán, 75 négyzetméteres
58 M Ft
773,3 E Ft/m2
  • 4 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
ReferensHannig Dr. Éva
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest eladó új építésű lakás Óbudán, 75 négyzetméteres

75 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Új építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

MAGAS MINŐSÉGŰ, ENERGIATAKARÉKOS, JÓ HELYEN LÉVŐ INGATLANOK AZ ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSÉT KÖVETŐ ~4 HÓNAPOS ÁTADÁSSAL!
BÁRMELY KÉRDÉSÉVEL KÉREM FORDULJON HOZZÁM BIZALOMMAL! Igény esetén szívesen megküldöm a teljes, még elérhető lakásokat tartalmazó listát, műszaki tartalmat, megmutatom a helyszínt.
INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Óbuda szívében, mindenhez közel kínál. A közelben több iskola, még egyetem is megtalálható. Pár perc alatt akár gyalogosan is eljuthatunk a Flórián téri piachoz, bevásárló központhoz, de közel van az Átrium Euró Center bevásárló központ is. Akik a ház elhelyezkedéséhez hasonlóan a csendesebb, természet közelibb szórakozásokat kedvelik, azok pillanatokon belül a Pálvölgyi barlangban és természetvédelmi területen sétálhatnak, vagy a Hármashatárhegyen túrázhatnak. A központi elhelyezkedésnek hála a terület közlekedése kiváló. Pár száz méterre található a kötött pályás HÉV, a fonódó villamos hálózat, természetesen több autóbusz és villamosjárat is segít a közlekedésben.
ÉPÜLET JELLEMZŐI: A tervezett társasház vasbeton pillérvázas kialakítású, vasbeton lemez alappal, vasbeton merevítő falakkal, illetve tégla kitöltő falazattal készül, modern szigeteléssel. A gépészeti áttörések a folyosó vonalára rendezettek, így biztosítva rugalmasságot a belső válaszfalak kialakítása számára. A társasházban 49 lakás, 51 kocsibeálló, 6 tároló és 2 üzlethelyiség kerül kialakításra. Az első emeleten, nagyméretű tetőkert kerül kialakításra, aminek egy része lakáshoz csatlakozik, egy része közös terület marad. A társasház pinceszintjén kocsi-beállók és tárolók lesznek, földszintjén félig nyitott teremgarázs, üzletek és tárolók kapnak helyet, fölötte hat lakószint és beépített tetőtér lesz. A lépcsőházban két lift is helyet kap.
LAKÁSOK JELLEMZŐI:
A társasház északi homlokzatával, a szomszédos épülethez egy tűzfallal csatlakozik, ezáltal a lakások mindegyike világos, napos, zöldterületre néz. Az épületben 1+1 szobástól a 4 szobásig kerülnek kialakításra a lakások, melyek mindegyike megtalálható minden szinten. A lakások túlnyomó többsége terasszal, loggiával vagy erkéllyel rendelkezik. Minden lakás kialakításánál fő szempont volt a környezetbarát technológiák alkalmazása, a fűtés költség minimalizálása, viszont a mindennapi komfort érzet optimalizálása.
A belső nyílászárók laminált típusú ajtók teli, illetve választható mélyen üvegezett kivitelben, választható színekben. A homlokzati nyílászárók hangszigetelt üvegezésű fa nyílászárók. A lakásbejárati ajtó több ponton záródó, MABISZ minősítésű. A szobákba szalag parketta kerül választható színekben, a fürdőkbe, WC-be és a konyhákba kerámiapadló- és csempeburkolat választható színekben.
Szaniterek fehér Alföldi porcelán, fehér színű, Kaldewei márkájú vagy azzal megegyező minőségű kád, szerelvények Grohe vagy azonos minőségű csaptelepek, A konyhabútor egyedi gyártású komplett konyhabútor, választható frontszínnel és munkapult színnel. Sütő, főzőlap, egytálcás rozsdamentes mosogató, szagelszívó, hűtőgép, mosogatógép a konyhabútor alap tartozéka.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Energiatakarékosság miatt, a ház napelemekkel lesz ellátva.
A lakásokban, helyiségenként szabályozható mennyezethűtő - fűtő rendszer lesz kialakítva, a fürdőszobában padlófűtéssel. Radiátor csak a fürdőszobába kerül törölközőszárítós kivitelben. A mennyezethűtő - fűtő rendszer levegő hőszivattyús működtetésű. A fürdőszoba és a WC helyiségeinek szellőzése elszívásos rendszerű. Telefoncsatlakozó, illetve internet csatlakozó, a szobákba és a nappali szobába kerül kialakításra. Kábeltelevíziós csatlakozáshoz szobánként 1 csatlakozó tartozik.
PARKOLÁS:
Parkolásra a ház környezetében van lehetőség, illetve lehetőség van beállóhely vásárlására a ház alatti teremgarázsban, vagy a földszinti félig nyitott teremgarázsban beállóhely vásárlására - mérettől függően 2,7 MFt - 3,3 MFt áron.
KÖLTSÉGEK:
Az ingatlan vételára készültségi fokok szerinti ütemezésben, illetőleg egyedi megállapodás szerint kerülhet megfizetésre.
Fizetési ütemezés:
Regisztrációs díj a regisztrációs megállapodás aláírásakor.
A vételár 20%-a (a regisztrációs díj beszámít) az adásvételi szerződés megkötésekor - a regisztrációt követő 14 napon belül.
A vételár 30%-a a vasbetonszerkezet elkészültekor.
A vételár 30%-a a hidegburkolatok elkészültekor.
A vételár 20%-a Készre jelentés után, a birtokbaadást megelőzően.
A BERUHÁZÓRÓL:
A beruházó célul tűzte ki, hogy az ügyfelek és a partnerek megelégedettsége mellet egyre magasabb szakmai igényességgel végezze a rábízott, valamint a vállalkozás keretében felvállalt feladatokat. Munkatársai, alkalmazottai, alvállalkozói, vezetői a társasház-építésben nagy tapasztalattal, hozzáértéssel rendelkező szakemberek.
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018