Budapest, III. kerület cím nincs megadvaBudapest, III. kerület cím nincs megadvaBudapest, III. kerület cím nincs megadvaBudapest, III. kerület cím nincs megadvaBudapest, III. kerület cím nincs megadva
Budapest, III. kerület cím nincs megadva
96 000 000 Ft1,3 M Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
Budapest, III. kerület cím nincs megadva
Budapest, III. kerület cím nincs megadva
96 M Ft
1,3 M Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
+06 70 948 5458
ReferensZácsné Bartucz Annamária II. Bem J.u.
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, III. kerület cím nincs megadva

73 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Új építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Referens: ZBA02/26688
Eladó lakások a Rómain.

Az 1,6 hektáron elterülő üdülőpark öt lakó épületből áll, mindegyik alatt alagútrendszerrel összekötött teremgarázs és tároló helyiségek találhatóak. Távirányítóval működtethető automata kert- és garázskapuk, fűtött garázslejárók állnak a lakók rendelkezésére.
Kialakításra kerül egy tavasztól őszig használható 120 cm mély vízforgatós, élmény elemekkel gazdagított kerti medence, gyerekpancsoló, napozó terasz, gyerekeknek játszótér. A biztonságot az állandó porta és őrszolgálat, valamint az egyedi beléptető rendszer és a térfigyelő kamerák szolgálják.
Az épületek közötti teljes terület parkosítva, növényekkel, fákkal beültetve, burkolt közlekedő utakkal és kerti megvilágítással kerül átadásra.
A háromemeletes épületekben minden lakáshoz nagyméretű terasz tartozik, a 3. emeleti, tetőszinti lakások saját használatú tetőn kialakított terasszal rendelkeznek. A földszinti lakások saját használatú, elválasztott kertrésszel bírnak
Minden, gránittal burkolt lépcsőházban lift kerül kiépítésre, mely a mélygarázs és a legfelső szint között közlekedik. A lakások nagy része a Dunára részben vagy teljesen panorámás. A többi lakás a belső parkra néz. Lehetőség van több lakás összenyitására is, ha az műszakilag megoldható.
A lakások szerkezetkész állapotba kerültek kialakításra. A belső burkolatok a beruházó által meghatározott nm árban és nagykereskedelmi partnernél egyedi igény szerint választható. Az üdülőpark video kaputelefonnal felszerelt, adott a lehetőség egy üdülőparkon belüli díjmentes telefonos kommunikációra is.
Az apartmanokban kábel tv hálózat kerül telepítésre, telefon és széles sávú internet csatlakozással, biztonsági riasztó szolgálat elérési lehetőséggel.
Egyedi igénybejelentésre lakásriasztó rendszert telepítése biztosított. Lakások klíma előkészítéssel rendelkeznek
A lakásokhoz vásárolható teremgarázs hely 2.5 millió forintért, felszíni beálló 800 ezer forintért, tároló 800 ezer forintért.
Eladóak 2+fél szobás lakások bruttó 73 nm-esek, amihez egy 30 nm-es és egy 83 nm-es terasz tartozik. Ennek ára 95,7 millió Ft.
A lakások 46.658.800 forinttól 97.445.500 forintig vásárolhatóak meg a helytől és mérettől függően.mutass többetmutass kevesebbet

  • CSOK igényelhető
  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület szint: 3. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018