Budapest, II. kerület Volkmann utcaBudapest, II. kerület Volkmann utcaBudapest, II. kerület Volkmann utcaBudapest, II. kerület Volkmann utcaBudapest, II. kerület Volkmann utcaBudapest, II. kerület Volkmann utcaBudapest, II. kerület Volkmann utcaBudapest, II. kerület Volkmann utcaBudapest, II. kerület Volkmann utcaBudapest, II. kerület Volkmann utcaBudapest, II. kerület Volkmann utcaBudapest, II. kerület Volkmann utcaBudapest, II. kerület Volkmann utcaBudapest, II. kerület Volkmann utca
Budapest, II. kerület Volkmann utca
106 400 000 Ft967,3 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Budapest, II. kerület Volkmann utca
Budapest, II. kerület Volkmann utca
106,4 M Ft
967,3 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 426 2652
ReferensKalmár Gabriella
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, II. kerület Volkmann utca

110 m2alapterület
4 szoba
tégla építésű
Új építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Törökvész és Pasarét határán, csendes mellékutcában kínáljuk megvételre ezt a prémium minőségben épülő, új, első emeleti társasházi lakást, egy minimál stílusú, 7-lakásos társasházban. A beruházók egy különleges társasházat kívántak megvalósítani. Ehhez sikerült megtalálni a tökéletes adottságokkal rendelkező, diszkrét telket. Az épület Pasarét felé néz, már a második szinten is csodálatos kilátást biztosítva a János-hegyre. A homlokzat a modern és a klasszikus vonalvezetést egyedi módon ötvözi. A különböző burkolattípusok és anyagok; a kő, a nyers beton és az üvegfelületek dinamikus összhangja, izgalmas kontrasztja már első pillantásra jelzik, hogy itt nem mindennapi minőségre számíthat.

A precíz, igényes kivitelezés I. osztályú anyagok felhasználásával valósul meg, maximálisan igazodva a lakók egyedi elképzeléseihez. A felső szintekre való feljutást korszerű lift segíti. A mennyezet hűtés-fűtés, melyet a magas minőségű Daikin Altherma hőszivattyú üzemeltet, a video kaputelefon, valamint a kábeltévén át is nyomon követhető belső kamerarendszer alapfelszereltség.

Az első emeleti lakás nettó alapterülete 91,1 nm, és egy 20,2 nm-es, délnyugati tájolású terasz kapcsolódik hozzá. A lakásban tágas, 32 nm-es nappali található, 3 hálószoba, amelyek közül a szülői hálóból saját fürdő nyílik, valamint egy további fürdőt és egy háztartási helyiséget használhat a tulajdonos.

A pinceszinten tároló vásárolható 1M Ft-ért, garázsbeálló 3,5M Ft-ért, felszíni beálló pedig 3M Ft-ért. Ennek a kivételes minőségű otthonnak az átadása 2017 ősz végén várható.

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • lift van
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 5. emelet
  • terasz

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018