Budapest, II. kerület Török utcaBudapest, II. kerület Török utcaBudapest, II. kerület Török utcaBudapest, II. kerület Török utcaBudapest, II. kerület Török utcaBudapest, II. kerület Török utcaBudapest, II. kerület Török utcaBudapest, II. kerület Török utcaBudapest, II. kerület Török utcaBudapest, II. kerület Török utca
Budapest, II. kerület Török utca
56 000 000 Ft589,5 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapest, II. kerület Török utca
Budapest, II. kerület Török utca
56 M Ft
589,5 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+06 70 376 7934
ReferensDr. Kovács András
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, II. kerület Török utca

95 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

II. kerületben, a Rózsadomb lábánál, a Török utcában, eladó egy hangulatos, jó állapotú társasház 2. emeletén elhelyezkedő 95 m2-es, utcai nézetű, nagy terekkel rendelkező, 2 szobás, cirkó fűtésű ingatlan.
A lakás gépészetileg részlegesen felújított, a belvárosi életérzés kitűnő példája, hogy a nappali a hallal együtt 50 m2-es, valamint a konyha méretéből adódóan könnyen átalakítható 3 szobás ingatlanná.
Lokációjának köszönhetően alkalmas lehet akár egy nagyobb családnak, akár irodának, rendelőnek. Kifejezetten ajánlom olyan érdeklődőknek, akik nem riadnak vissza felújítástól, hiszen egy kitűnő lokációban elhelyezkedő otthonról van szó.
A Belváros szerelmesei könnyen elérik a belvárosi kikapcsolódási lehetőségeket akár a fonódó villamoshálózattal, akár egy kis sétával, hiszen a Margit híd és a Margit sziget 2 perc sétára található. A lakás Per- és Tehermentes.
Érd.: Dr. Kovács András +36-70-376-7934

Referencia szám: 428530

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018