Budapest, II. kerület Tölgyfa utcaBudapest, II. kerület Tölgyfa utcaBudapest, II. kerület Tölgyfa utcaBudapest, II. kerület Tölgyfa utcaBudapest, II. kerület Tölgyfa utcaBudapest, II. kerület Tölgyfa utcaBudapest, II. kerület Tölgyfa utcaBudapest, II. kerület Tölgyfa utcaBudapest, II. kerület Tölgyfa utcaBudapest, II. kerület Tölgyfa utcaBudapest, II. kerület Tölgyfa utcaBudapest, II. kerület Tölgyfa utcaBudapest, II. kerület Tölgyfa utcaBudapest, II. kerület Tölgyfa utcaBudapest, II. kerület Tölgyfa utcaBudapest, II. kerület Tölgyfa utcaBudapest, II. kerület Tölgyfa utcaBudapest, II. kerület Tölgyfa utcaBudapest, II. kerület Tölgyfa utcaBudapest, II. kerület Tölgyfa utca
Budapest, II. kerület Tölgyfa utca
110 000 000 Ft846,2 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest, II. kerület Tölgyfa utca
Budapest, II. kerület Tölgyfa utca
110 M Ft
846,2 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+06 70 367 7434
IngatlanreferensKis Pál Zoltán
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, II. kerület Tölgyfa utca

130 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerületben, a Tölgyfa utcában található. Innen pár utcányira található a Duna part, illetve két perc sétával elérhető a Mechwart liget. Gyalogos távolságra található tömegközlekedési eszközök a 11-es, 111-es autóbuszok, illetve a 4-es, 6-os, 17-es, 19-es, 41-es villamosok. Bevásárlási vagy szórakozási lehetőségként közelben található a Mammut bevásárlóközpont illetve a Fény utcai piac. Gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola és egyéb közintézmények szintén gyalog elérhetőek.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az ötemeletes, jó állapotú, liftes, sátortetős épület a századfordulón épült, és 40 lakás található benne. A lakóközösség vegyes korosztályból áll, a ház anyagi helyzete rendezett.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A 130nm-es lakás a társasház ötödik emeletén található, melyet belsőépítész tervezett, és díjat is nyert a közelmúltban. A bejárati ajtón belépve a tágas előszobába jutunk. Innen nyílik a vendégszoba (ablaka a folyosóra néz) illetve a kazánház és az egyik fürdő. Továbbhaladva jutunk az ötven négyzetméter feletti tágas és világos, erkélykapcsolatos, amerikai konyhás nappaliba. Az erkélyről rálátunk a Várra és a Dunára is. Itt kapott helyet egy elektromos kandalló is, amely hangulatosabbá teszi a téli estéket, valamint egy prémium kategóriás gépekkel szerelt konyhaszekrény, mely a vételár részét képzi. A nappaliból nyílik a hálószoba, Dunai kilátással, melyben hangulatvilágítást alakítottak ki. A hálóból jutunk a fürdőbe és a szaunába. Nyáron a kellemes belső hőmérsékletről klímaberendezés gondoskodik. Az ablakok elektromos redőnnyel felszereltek, a házimozi hangzást a beépített hangszórók teszik még élvezhetőbbé. A motoros műholdvevőn keresztül számtalan tv csatornához hozzáférhetünk. A felújítás és átépítés során felhasznált anyagok kiváló minőséget képviselnek.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 130 nm
- Nappali - Konyha: 50,11 nm
- Szoba: 28,7 nm
- Szoba: 19,49 nm
- Előszoba: 11,8 nm
- Fürdő-WC: 8,39 nm
- Fürdő-WC: 4 nm
- Szauna: 3,32 nm
- Kazánház: 2,13 nm
- Erkély: 4 nm
Belmagasság: 3,5 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet cirkókazán biztosítja.
KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 19600 Ft, amely magába foglalja a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást. A fűtésre a tulajdonos 9000 Forint / hó átalányt fizet, mely az éves leolvasáskor is fedezi az elfogyasztott energiát.
TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 8 nm-es saját tároló a ház földszintjén.
PARKOLÁS:
A környező utcákban, közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra, illetve a mélygarázsban vásárolható.
Irányár: 110 MFt

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!
mutass többetmutass kevesebbet

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 5.
  • terasz

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018