Budapest eladó lakás Kuruclesen a Széher úton, 150 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kuruclesen a Széher úton, 150 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kuruclesen a Széher úton, 150 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kuruclesen a Széher úton, 150 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kuruclesen a Széher úton, 150 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kuruclesen a Széher úton, 150 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kuruclesen a Széher úton, 150 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kuruclesen a Széher úton, 150 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kuruclesen a Széher úton, 150 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kuruclesen a Széher úton, 150 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kuruclesen a Széher úton, 150 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kuruclesen a Széher úton, 150 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kuruclesen a Széher úton, 150 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kuruclesen a Széher úton, 150 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kuruclesen a Széher úton, 150 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kuruclesen a Széher úton, 150 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kuruclesen a Széher úton, 150 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kuruclesen a Széher úton, 150 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Kuruclesen a Széher úton, 150 négyzetméteres
99 000 000 Ft660 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Kuruclesen a Széher úton, 150 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Kuruclesen a Széher úton, 150 négyzetméteres
99 M Ft
660 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 638 5267
IngatlanreferensGálné Keul Edit
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest eladó lakás Kuruclesen a Széher úton, 150 négyzetméteres

150 m2alapterület
4 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

2. kerületben, a Széher utcában, 1920-as években épült villaépület teljes szintet elfoglaló emeleti lakása eladó!

Az ingatlan egy 5 lakásos társasház emeleti, 150 m2-es, 3 irányban tájolt lakása.
A kis előtérből lépcső visz fel a tágas étkezőbe, ahonnan minden irányban szoba nyílik, valamint külön konyha-spájz és 2 fürdőszoba, valamint külön WC. A lakás részben felújított, szép állapotban van. A nyílászárók nagy része ki lett cseréve, a tetőszerkezet is felújításra került. Az egyik fürdőszoba, valamint a konyha még a régi állapotában maradt meg.
A fűtésről gázcirkó gondoskodik radiátoros fűtéssel. A cserépkályhák már csak a régi idők báját hivatottak szolgálni. A lakásban 4 szoba lett kialakítva, de még egy kisebb átalakítással az étkező és nappali is egybenyitható így a jelenlegi konyha helyén is szoba alakítható ki. Az egyik szobából nagy intim terasz nyílik a kert felé, egy másik hálószobából csodás panoráma tárul elénk. Az ingatlanhoz autóbeálló tartozik.

Ha a környéken keres egy tágas, világos villa lakást, ezt érdemes megnéznie.

Amennyiben kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal.
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018