Budapesti lakás eladó, Szemlőhegyen, Pusztaszeri út, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Szemlőhegyen, Pusztaszeri út, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Szemlőhegyen, Pusztaszeri út, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Szemlőhegyen, Pusztaszeri út, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Szemlőhegyen, Pusztaszeri út, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Szemlőhegyen, Pusztaszeri út, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Szemlőhegyen, Pusztaszeri út, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Szemlőhegyen, Pusztaszeri út, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Szemlőhegyen, Pusztaszeri út, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Szemlőhegyen, Pusztaszeri út, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Szemlőhegyen, Pusztaszeri út, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Szemlőhegyen, Pusztaszeri út, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Szemlőhegyen, Pusztaszeri út, 3 szobás
Budapesti lakás eladó, Szemlőhegyen, Pusztaszeri út, 3 szobás
59 000 000 Ft572,8 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, Szemlőhegyen, Pusztaszeri út, 3 szobás
Budapesti lakás eladó, Szemlőhegyen, Pusztaszeri út, 3 szobás
59 M Ft
572,8 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 30 902 6760
ReferensÁbrahám Péter
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapesti lakás eladó, Szemlőhegyen, Pusztaszeri út, 3 szobás

103 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

II. Kolosy tér felett eladó egy panorámás, kiváló adottságokkal rendelkező bauhaus lakás!

A kis lakószámú, fás kerttel körbevett bauhaus épület 1. emeletén lévő, erkélyes, 103 nm alapterületű ingatlan csodás lehetőség családosok számára!
Az összes olyan szempont érvényesül a lakásban, ami miatt nehéz ideális otthont találnia egy vevőnek. Tágas terek, amik egyik szoba méretének rovására sem válnak: a hallal egybenyitott nappali 33 nm-es, a két háló pedig 19-19 nm-es. Beosztásuk is tökéletes, nem egymásból nyílnak, hanem a nappali két szélén helyezkednek el, hogy a közös programok után senki ne zavarja a másikat a pihenésben. A nappaliból nyíló erkély ugyan utcára néz, de mivel a Pusztaszeri útról a házhoz tartozó kerítésen át egy előkertbe jutunk, a lakás olyan csendes, mint egy mellékutcában elhelyezkedő házban. Mindhárom szoba nagy ablakfelületekkel rendelkezik, így kiválóak a fényviszonyok! Amitől az elrendezés talán a legbarátságosabb, hogy a közös étkezések helyszíne nem vesz el a nappali területéből, hanem a napsütötte 16 nm-es külön konyhában élvezhetők! Ha bárki nappali + 3 hálós lakást keres, itt megvalósítható a válaszfalaknak köszönhetően, hogy a hallba áthelyezett konyha étkező egy amerikai konyhás nappalivá változtatásával a jelenlegi konyhából egy újabb nagy alapterületű szobát alakítson.
A cirka 6 nm-es, külön használatú tároló tehermentesíti a lakást a nem mindennapi használati tárgyak elkülönítésében.
A házról: jelenleg a ház felújítás előtt áll, a vezetékek cseréje megtörtént, a tető-homlokzat, lépcsőház felújítás 3 éven belül tervezett. Erre a lakók már most egy nagyobb összeget elkülönítettek, melyet a további felújítási alapba kerülő összegekből növelnek.

Referencia szám: LK438213
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018