Budapest eladó lakás, Országút, Margit körút, 89 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Országút, Margit körút, 89 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Országút, Margit körút, 89 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Országút, Margit körút, 89 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Országút, Margit körút, 89 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Országút, Margit körút, 89 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Országút, Margit körút, 89 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Országút, Margit körút, 89 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Országút, Margit körút, 89 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Országút, Margit körút, 89 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Országút, Margit körút, 89 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Országút, Margit körút, 89 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Országút, Margit körút, 89 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Országút, Margit körút, 89 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Országút, Margit körút, 89 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Országút, Margit körút, 89 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Országút, Margit körút, 89 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Országút, Margit körút, 89 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Országút, Margit körút, 89 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Országút, Margit körút, 89 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Országút, Margit körút, 89 négyzetméteres
49 900 000 Ft560,7 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás, Országút, Margit körút, 89 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Országút, Margit körút, 89 négyzetméteres
49,9 M Ft
560,7 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+06 70 367 7434
IngatlanreferensKis Pál Zoltán
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest eladó lakás, Országút, Margit körút, 89 négyzetméteres

89 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerületben, a Margit körúton a Széna tér közelében található. Gyalogos távolságra található tömegközlekedési eszközök a 11-es, 111-es autóbuszok, illetve a 4-es, 6-os, 17-es villamosok, valamint a 2 Metró. Az éjszakai közlekedést a 960-as autóbusz segíti. Bevásárlási vagy szórakozási lehetőségként közelben található a Mammut bevásárlóközpont illetve a Fény utcai piac. Gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola és egyéb közintézmények szintén gyalog elérhetőek.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az ötemeletes, liftes, sátortetős épület a századfordulón épült, melyben 31 lakás található. Homlokzata felújított állapotú, illetve nemrégiben a gázvezeték került cserére. A lakóközösség vegyes korosztályból áll, a ház anyagi helyzete rendezett.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A 89 nm-es lakás a társasház második emeletén található, melyet a folyosóról közelíthetünk meg. Elrendezése az előszobából nyíló ablakos konyhából, kamrából, WC-ből, fürdőből és három szobából áll. A szobák egymásból nyílnak, a középső erkélykapcsolatos. Mindegyik szoba utcára néz, tájolásuk északnyugati és nyugati. Az erkélyről rálátunk a Budai Várra, illetve a Budai hegyekre is. A középső szobában nagyméretű gardróbszekrény található, amely nagymértékben segíti a tárolást. A fürdőben kádat alakítottak ki, a WC külön található. Az ingatlant 2006-ban teljes körűen felújították és cirkófűtést alakítottak ki. Jelenleg egy festés után lakható.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 89 nm
- Szoba: 28,23 nm
- Szoba: 20,61 nm
- Szoba: 19,47 nm
- Előszoba: 5,8 nm
- Konyha: 6 nm
- Fürdő: 4,6 nm
- WC: 1 nm
- Kamra: 1,2 nm
- Erkély: 2,2 nm
- Erkély: 2,2 nm
Belmagasság: 3,5 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet cirkókazán biztosítja.
KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 23763 Ft, amely magába foglalja a közös vízfogyasztást, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást. A fűtésre a tulajdonos 19500 Forint / hó átalányt fizet, mely az éves leolvasáskor is fedezi az elfogyasztott energiát.
TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 4 nm-es saját tároló a ház pincéjében.
PARKOLÁS:
A környező utcákban, közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra, illetve a mélygarázsban vásárolható.
Irányár: 49,9 MFt

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!
mutass többetmutass kevesebbet

  • komfortos
  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 2.
  • terasz

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018