Budapest 2+2 szobás lakás eladó
44 500 000 Ft556,3 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Budapest 2+2 szobás lakás eladó
Budapest 2+2 szobás lakás eladó
+36 20 243 9577
IngatlanreferensFrank Krisztina
hirdetés

Eladó lakás

Budapest 2+2 szobás lakás eladó

80 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
tégla építésű
gáz (konvektor) fűtéssel

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Buda II. kerületében, Vízivárosban helyezkedik el. A Margit körút és a Széll Kálmán tér közelsége által kiemelkedően frekventált területe ez a II. kerületnek. Ugyanakkor az épület a nyugodt, könnyen megközelíthető Kandó Kálmán utcában található, ahol parkolásra is van lehetőség. Tömegközlekedéssel Pestről és Budáról is egyszerűen elérhető az ingatlan. Néhány perces sétára találhatók a 4-es, a 6-os, a 17-es, a 19-es és a 41-es villamosok megállói.
Éttermek, bankfiókok, orvosi rendelő, illetve a Mammut Bevásárlóközpont és a II. kerületi Polgármesteri Hivatal közelsége révén minden olyan szolgáltatás megtalálható, ami a napi ügyintézést segíti. Kikapcsolódáshoz kellemes felüdülést ígér a Király Gyógyfürdő, vagy a Millenáris park és a Mechwart liget zöldje.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A nagykövetségek, műemlékházak szomszédságában elhelyezkedő 5 szintes Bauhaus stílusú házat nemrégiben renoválták. A téglaépítésű társasházban 20 lakás kapott helyet. A lépcsőház is jól karban tartott. A közlekedést az épületben lift könnyíti meg.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A jelenleg irodaként üzemelő polgári jellegű lakás az épület félemeletén helyezkedik el. A lépcsőházból egy külön rácsos ajtón kell áthaladnunk a belső udvar mellett, hogy a lakás ajtajához érjünk. Az ajtón belépve egy kis előtérbe érkezünk. Jobbra nyílik két félszoba, melynek egyike korábban a konyha helye volt. Ez bármikor visszaállítható, mert a víz-gáz bekötési pontokat megtartották. Ebből a helységből (jelenleg szekrény takarja) és az előszobából is megközelíthető a kamra vagy irattároló.
Az előszobából balra lépünk be a jelenleg recepcióként működő szobába, melynek ablaka a belső udvar felé néz.
Innen nyílik a két, utcai kilátású tágas, elegáns nagyszoba. Ezeknek a szobáknak párnázott, vörös bőrburkolata van. A jobboldaliból nyílik a káddal, mosdóval és WC-vel felszerelt fürdőszoba. Az előszobából nyílik a vendég WC, mely irodai funkció esetén nagy előnyt jelent. A WC, a fürdőszoba és a kamra is a lichthofra néz és oda szellőzik.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 80nm
- szoba: 20,5nm
- szoba: 20nm
- szoba (recepció): 11,7nm
- félszoba: 7,7nm
- félszoba: 5,8nm
- előszoba: 4nm
- fürdő: 3,7nm
Belmagasság: 2,9 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést gázkonvektorok, a melegvíz ellátást gázbojler biztosítja.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség 22.000 Ft, amely magába foglalja a vízdíjat, a felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a lift működtetését, a közös villanyfogyasztást és a biztosítást.
PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik.
Irányár: 44,5 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!
mutass többetmutass kevesebbet

  • jó állapotú
  • összkomfortos
  • Épület emelet: félemelet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017