Eladó, Budapest, 4+1 szobásEladó, Budapest, 4+1 szobásEladó, Budapest, 4+1 szobásEladó, Budapest, 4+1 szobásEladó, Budapest, 4+1 szobásEladó, Budapest, 4+1 szobásEladó, Budapest, 4+1 szobásEladó, Budapest, 4+1 szobásEladó, Budapest, 4+1 szobásEladó, Budapest, 4+1 szobásEladó, Budapest, 4+1 szobásEladó, Budapest, 4+1 szobásEladó, Budapest, 4+1 szobásEladó, Budapest, 4+1 szobásEladó, Budapest, 4+1 szobásEladó, Budapest, 4+1 szobásEladó, Budapest, 4+1 szobásEladó, Budapest, 4+1 szobásEladó, Budapest, 4+1 szobásEladó, Budapest, 4+1 szobás
Eladó, Budapest, 4+1 szobás
64 900 000 Ft331,1 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó, Budapest, 4+1 szobás
Eladó, Budapest, 4+1 szobás
64,9 M Ft
331,1 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
IngatlanreferensHannig Dr. Éva
Telefonálok
hirdetés

Eladó lakás

Eladó, Budapest, 4+1 szobás

196 m2alapterület
4 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, Remetekertvárosban, családi házas, csendes övezetben épült. Remetekertváros patinás városrész, jól megközelíthető, de nyugodt környék, infrastruktúrával jól ellátott. Gépkocsival rövid időn belül elérhetjük Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, de helyben maradva sem maradunk választék nélkül a Széphalom Bevásárló központnak, a Stop Shopnak és a nemrég megnyílt Hűvösvölgyi Szolgáltatóháznak köszönhetően. Több jól megközelíthető és színvonalas iskola (köztük a francia iskola, hagyományos és alternatív tanrendűek), óvoda is megtalálható a környéken. A tömegközlekedést használókat több buszjárat segíti - 57, 257, 64, stb. A hűvösvölgyi végállomásról mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zsigmond körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül elérhető. Éjszakai járattal a Belvárosból is egyenesen hazatérhetünk (956-os). A környéken sok a kirándulóhely, amit akár a Gyermekvasúttal is meglátogathatunk. Igazi élmény ezen a környéken élni!
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A három szintes épület 1119nm nagyságú telken épült 1978-ban családi házként. A későbbiekben az épület használatát megosztották és a felső szinten kialakított lakás értékesítésre került. Ezzel egyidejűleg a földszinten és első emeleten elhelyezkedő belső két szintes lakásnak új, külön bejárat épült, valamint megosztásra került a telek is. A ház karbantartott, 2004-ben megújították az alsó rész szigetelését, és bevezették az esővíz elvezetést a csatornába. A kert gondozott, fákkal beültetett. Az ingatlan összközműves.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Eladásra a belső két szintes lakást kínáljuk, amely akár egy nagy lakásnak, akár a jelenlegi állapotnak megfelelően, két lakásnak is használható. Ez utóbbi esetben ha a belső lépcső lejáratát lezárjuk, a két bejáratnak köszönhetően teljesen szeparált egymástól a két lakás. Az utcához képest első emeleti, a házba középső lakásban két éve készült a mostani étkező és konyha, ekkor ez a helyiség új aljzatot és burkolatot is kapott. Nemrégiben megújult a WC helyiség is, illetve a lakás bejárati része.
A földszinti lakás mostani formájában kb. 2005-ben került kialakításra, ekkor itt cserére került a teljes aljzat és a villanyvezetékek.
Az emeleti lakásba felérve jutunk az előtérbe, ahonnan beléphetünk a tágas, világos konyhába, amely méreténél fogva étkezésre is kiválóan alkalmas, akár nagy családosoknak is. A jelenlegi konyhabútor a tűzhelyen kívül nem képezi a lakás vételárának a részét. A konyhából egy közlekedőn át közelíthetjük meg a lakás többi helyiségét. Innen nyílik az egyik erkélyes szoba, a terasz kapcsolatos nappali, a külön helyiségben található WC, a lejárat a földszinti lakásba. Ugyancsak innen léphetünk a kisebbik közlekedőbe, amely a másik erkélyes szoba és a fürdőszoba bejáratán kívül egy beépített szekrénynek is helyet ad. A lakás egyik nagy előnye, hogy a WC-n kívül minden helyiség nagy ablakkal rendelkezik, illetve körbe napozott.
A földszinti lakásba ha az emelet felöl érkezünk, akkor egy tágas, jól kihasználható közlekedőbe, avagy tárolóba érünk. Ha pedig a lakás igazi, jelenlegi bejáratát használjuk a kert felől, akkor a hangulatos, világos nappalival egy légtérben kialakított előszobába érkezünk. Ez a helyiség nagy boltívekkel, illetve praktikus lépcsőzetes falépítéssel tagolt, így akár több funkciót is adhatunk neki. Innen egy közlekedő vezet a fürdőszobához, a külön szobához és a konyhához. A konyha használatát segítik az előtte, illetve mellette kialakított tároló helyiségek. A konyhából közelíthetjük meg a pakolásra praktikusan kihasználható kazán helyiséget, ahol helyet kapott a cirko is.
Mindkét lakás rengeteg kialakítási lehetőséggel rendelkezik, amiknek csak fantáziánk szabhat határt, de akár jelen állapotában is alkalmas két generáció együttélésére.
LAKÁS MÉRETEI:
Az alsó lakás hasznos alapterülete 87 nm, amiből 28,3 nm a szoba, a félszoba 10,2 nm, a konyha 13,7 nm, a tároló-közlekedő 13,1 nm, a fürdő 7 nm nagyságú.
A felső lakás hasznos alapterülete 110 nm, a szobák 38,28 nm, 17,7 nm, 15,84 nm, a konyha 17,16 nm, a fürdő 7 nm nagyságú. Ezeken felül a terasz 18 nm, az erkélyek 2,4 nm és 1,6 nm.
Belmagasság: 2,1m.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést egy cirkókazán biztosítja a két lakásban. A melegvizet villanybojlerek adják. A lentre 80 literes, a fentre 120 literes - mind a kettő a földszinten van és éjszakai áramról működik. A két konyhában egy-egy 5 literes, nappali áramról működő villanybojler adja a meleg vizet. Az alsó lakásnál a villany mérésére felszerelésre került almérő. A vizet a két lakásra közös almérő méri elválasztva a legfelső lakás vízfogyasztásától. A közművek a két lakásra közösen mérődnek, így a gáz, a víz és a villany, valamint közös a szemétdíj is.
TÁROLÓ:
A kertrész hátsó részében egy 11 nm-es tároló található. Ez az épület aláalapozott, a burkolata parketta, így száraz és jól használható bárminek a tárolására. Jelenleg közmű nincs ide bevezetve.
PARKOLÁS:
Parkolni a kertben kialakított kocsibeállón lehet, amely két autó számára elegendő. Ezt meghaladóan egy garázs épület is épült a telken, amelyet az utóbbi időkben műhelyként használtak, de visszaállítható a garázs funkciója. Ez az építmény részben alápincézett, így akár szerelőaknás lehet.
Irányára: 64,9MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 2
  • terasz

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017