Budapesti lakás eladó, Pálvölgyben, Cseppkő köz, 4 szobásBudapesti lakás eladó, Pálvölgyben, Cseppkő köz, 4 szobásBudapesti lakás eladó, Pálvölgyben, Cseppkő köz, 4 szobás
Budapesti lakás eladó, Pálvölgyben, Cseppkő köz, 4 szobás
115 000 000 Ft746,8 E Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, Pálvölgyben, Cseppkő köz, 4 szobás
Budapesti lakás eladó, Pálvölgyben, Cseppkő köz, 4 szobás
115 M Ft
746,8 E Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
+36 70 947 5383
IngatlanreferensHorváth Beatrix
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapesti lakás eladó, Pálvölgyben, Cseppkő köz, 4 szobás

154 m2alapterület
4 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Budán, a II. kerületben, Pálvölgy természetvédelmi területéhez közel épült az ingatlan. A remek autóbusz közlekedésnek köszönhetően hamar elérhetők a főbb tömegközlekedési csomópontok akár Budán, akár Pesten van elintéznivalónk. Bevásárlásra a közelben a Príma CBA, a Rózsadomb Center áll rendelkezésünkre, de a Rózsakert Üzletház a Budagyöngye, illetve 10 perces utazással a MAMMUT Bevásárlóközpont, Fény utcai piac remek lehetőséget biztosít. A közelben kifejezetten nívós iskolák, óvodák, orvosi rendelő, patika, posta mind megtalálhatók, a környék kiemelkedően jól ellátottnak tekinthető. Aki kikapcsolódni szeretne, válogathat a jóga és fittnesstermek, teniszpályák közt, a természetkedvelőket számtalan túraútvonallal várja a Látó hegy.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A kornak megfelelő igényességgel épült sátortetős, téglaépítésű társasház 2000-ben készült el. Tulajdonosai folyamatosan karban tartják, amit híven tükröz az ápolt kert, a térkövekkel kialakított külső parkolók, a lépcsőház, és az impozáns homlokzat állapota. 2017 év tavaszán minden lakásban az összes nyílászáró cseréje és a a lépcsőház festése is megtörtént.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A 156nm-es ingatlan három remek méretű szobából, egy kifejezetten nagyméretű nappaliból, külön nyíló konyhából és szintén külön nyíló étkezőből áll. Ezekhez a szobaméretekhez az itt élők komfortérzetének maximális kiszolgálása érdekében két fürdőszoba is kialakításra került. A lakás hideg és meleg burkolatai építéskor az exkluzív kategóriát képviselték. A tulajdonos, követve a ma divatos lakásbelsők hideg és meleg burkolatainak trendjeit, korszerű, igényes anyagok felhasználásával 2017 év elején megindította az ingatlan felújítását. Az élet közbeszólt - a felújítási munkálatokat megállította, hogy a leendő tulajdonos a saját ízlésének és igényeinek megfelelően alakíthassa ki leendő otthonát. A nappali impozáns méretének megtartásával a lakás könnyedén 5 szobássá alakítható, a kisebb fürdőszoba bővíthető. A konyha a maga 11 négyzetméretével remekül kiszolgálja egy háziasszony igényeit, mi több, egy kis erkély is tartozik hozzá. A kizárólagosan használt 150 négyzetméteres kert a nappaliból, és két másik szobából is elérhető. A déli fekvésnek köszönhetően az ingatlan kifejezetten napos világos, amit a nagyméretű nyílászáróknak köszönhetően még inkább élvezhetünk. A komfortérzetet légkondicionáló berendezések felszerelésével tették még kellemesebbé. A lakás szeparáltsága, saját kertrésze az itt élők számára családi ház érzetét nyújtja.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 156 nm
- Nappali: 47 nm
- Szoba: 14,6 nm
- Szoba: 14,6 nm
- Szoba: 14,6 nm
- Étkező: 11 nm
- Konyha: 14,6 nm
- Fürdő: 6,9 nm
- Fürdő: 3,8 nm
- Közlekedő: 5,7 nm
- Közlekedő: 3,8 nm
- Erkély: 14 nm
- Erkély: 14 nm
- Erkély: 6,35 nm
- Erkély: 6,35 nm
Belmagasság: 2,65 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán biztosítja. A fűtés a felszerelt egyedi mérők szerint, fogyasztás alapján kerül elszámolásra. Erre a lakásra vonatkoztatva havi átalány fizetés esetén 20-22.000,- forintos költségre lehet számítani. Vízóra nem lett a lakásban felszerelve. Az egyedi mérőárak kialakítása igény szerint megoldható.
KÖLTSÉGEK:
A lakóközösség a vízfogyasztás, a csatornadíj, a szemétdíj, a közös villanyfogyasztás, a biztosítás költségeit a(z) SzMSz alapján fizetik, mely összeg lakásonként maximum 20.000,- Ft költséget jelent.
PARKOLÁS:
A garázsban egy autó elhelyezésének lehetősége tartozik ehhez a lakáshoz, mely a vételárba beszámításra került.
VÉTELÁR: 115 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

mutass többetmutass kevesebbet

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.
  • terasz
  • parkolás garázs

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018