Eladó lakás Országúton, a Buday László utcában 5/b, 3 szobásEladó lakás Országúton, a Buday László utcában 5/b, 3 szobásEladó lakás Országúton, a Buday László utcában 5/b, 3 szobásEladó lakás Országúton, a Buday László utcában 5/b, 3 szobásEladó lakás Országúton, a Buday László utcában 5/b, 3 szobásEladó lakás Országúton, a Buday László utcában 5/b, 3 szobásEladó lakás Országúton, a Buday László utcában 5/b, 3 szobásEladó lakás Országúton, a Buday László utcában 5/b, 3 szobásEladó lakás Országúton, a Buday László utcában 5/b, 3 szobásEladó lakás Országúton, a Buday László utcában 5/b, 3 szobásEladó lakás Országúton, a Buday László utcában 5/b, 3 szobás
Eladó lakás Országúton, a Buday László utcában 5/b, 3 szobás
60 900 000 Ft725 E Ft/m2
 • 11 fotó
 • Térkép
Eladó lakás Országúton, a Buday László utcában 5/b, 3 szobás
Eladó lakás Országúton, a Buday László utcában 5/b, 3 szobás
60,9 M Ft
725 E Ft/m2
 • 11 fotó
 • Térkép
+36 30 292 2029
magánszemélyBabarczy Veronika
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó lakás Országúton, a Buday László utcában 5/b, 3 szobás

84 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

A Rózsadomb alsó peremén, a II. ker. Buday László utcában, 3 szobás, szépen felújított, barátságos lakás TULAJDONOSTÓL eladó. Öt éve a teljeskörű felújításkor fűtéskorszerűsítés, vízóra beszerelés, a víz- és az elektromos vezetékek cseréje, megtörtént.
Jól karbantartott házban található, félig zárt lépcsőházas, első emeleti, világos lakás – keleti-nyugati tájolású, szemben egy szép kerttel. A szuper tájolásnak köszönhetően az év nagy részében besüt a nap mindkét oldalon.
A hálószoba és a konyha a csendes udvarra néz, a nappali a kisforgalmú utcára. Nyugodtan élhet az ember nyitott ablakoknál is. Szellőztethető, nagy kádas (167x70 cm) fürdőszoba padlófűtést és wc-t is kapott, emellett az előszobából egy külön wc is nyílik. A lakásnak kamrája is van, valamint egy tároló is tartozik hozzá a pincében.
Kiváló, aktív, összetartó a lakóközösség, rendszeresen tartunk Szomszédünnepeket, és sokszor a lakógyűlés után is együtt maradunk egy kis kötetlen beszélgetésre. Folyamatosan pályázik a ház – az utcai homlokzatot 4 éve felújították, a hátsóé idén várható, az udvar és a pinceszint rendezése lesz a következő nagy projekt. Remek a közlekedés: gyalog 5 perc a Margit híd budai hídfője, illetve a Mechwart liget, Moszkva tér, Mammut és a Fény utcai piac. A lakás felújított, azonnal beköltözhető.
INGATLANOSOK KÉREM NE! KERESSENEK. Mindeddig még nem sikerült megtalálnom a mondatot, ami valóban érthetővé teszi ezt a kérést, akárhányszor próbálkoztam. Talán most....
mutass többetmutass kevesebbet

 • összkomfortos
 • gáz (cirko)
 • nyugati tájolás
 • Tulajdonostól
 • Épület emelet: 1.
 • Épület szint: 3. emelet
 • parkolás utcán, közterületen

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018