Budapest eladó lakás, Víziváros, Bem rakpart, 107 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Víziváros, Bem rakpart, 107 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Víziváros, Bem rakpart, 107 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Víziváros, Bem rakpart, 107 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Víziváros, Bem rakpart, 107 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Víziváros, Bem rakpart, 107 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Víziváros, Bem rakpart, 107 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Víziváros, Bem rakpart, 107 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Víziváros, Bem rakpart, 107 négyzetméteres
82 500 000 Ft771 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás, Víziváros, Bem rakpart, 107 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Víziváros, Bem rakpart, 107 négyzetméteres
82,5 M Ft
771 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 70 930 0692
IngatlanreferensMilovecz László
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest eladó lakás, Víziváros, Bem rakpart, 107 négyzetméteres

107 m2alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Budán, a Bem rakparton található az ingatlan. A helyszín története, patinája, hangulata, egyedülálló. Harmonikusan ötvöződik itt a történelem és a modern élet összes kényelme. A közelben megtalálhatóak múzeumok, kávézók, bevásárlási lehetőségek és mindez könnyen, gyorsan elérhetőek akár tömegközlekedéssel is. Pár percnyi sétatávolságra van a 4-6-os villamos,ami éjszaka is hazahozza a színházból, moziból, étteremből a tulajdonost, míg a Budai fonódóval a bécsi úttól Lágymányosig utazhatunk ebédelni, vacsorázni, kicsit kocsmázni,természetesen arra is számos lehetőség adódik..
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A ház a 20-as évek közepén épült de jó állapotúnak mondható mind a külső homlokzat, mind a belső udvar megőrizte a történelmi hangulatát. A körfolyosós lifttel is rendelkező épületben több generáció él egymás mellett.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A lakás magasföldszinten helyezkedik el, a bejárata öt lépcső magasságban van. A nappali és a nagyobb szobák ablakai a Dunára néznek, keleti tájolásúak. Tényleg nagypolgári hangulatot érezhetnek az ide belépők. Pár évvel ezelőtt rendelőnek használta a tulajdonosa, így a kialakítása ennek megfelelő. Külön férfi női wc, illetve az egyik szobába a vizet is bevezették. Jelenleg héra kályha fűti a lakást, de van lehetőség természetesen a fűtés korszerűsítésére is. Hatalmas belmagasság, jól elosztott terek, több válaszfal ad lehetőséget a terek újragondolására.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtés gáz héra kályháról történik.
A lakásban a vezetékek, burkolatok részleges felújítása megtörtént.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség 21000 Ft, ami magába foglalja, a korlátlan vízhasználatot a lépcsőház takarítását, a ház biztosítását, felújítási alapját, szemétszállítást, ezenfelül a közös képviselet díját tartalmazza még.
-
PARKOLÁS:
A környéken a parkolás fizetőövezetben történik, a tulajdonosok az önkormányzattól parkoló kártyát igényelhetnek.
Irányár: 82,5 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!
mutass többetmutass kevesebbet

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: félemelet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018