hirdetés
Budapest, I. kerület Mészáros utcaBudapest, I. kerület Mészáros utcaBudapest, I. kerület Mészáros utcaBudapest, I. kerület Mészáros utcaBudapest, I. kerület Mészáros utcaBudapest, I. kerület Mészáros utcaBudapest, I. kerület Mészáros utcaBudapest, I. kerület Mészáros utcaBudapest, I. kerület Mészáros utcaBudapest, I. kerület Mészáros utcaBudapest, I. kerület Mészáros utcaBudapest, I. kerület Mészáros utcaBudapest, I. kerület Mészáros utca
Budapest, I. kerület Mészáros utca
206 500 000 Ft819,4 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Budapest, I. kerület Mészáros utca
Budapest, I. kerület Mészáros utca
206,5 M Ft
819,4 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 390 8007
Referensdr. Párkai Dávid
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, I. kerület Mészáros utca

252 m2alapterület
6 és fél szoba
tégla építésű
felújítandó

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kuriózum örök körpanorámás, kétbejáratos, nagyméretű polgári lakás Bel-Budán az I. kerületben! 252 m2 plusz erkély.
Eladásra kínálunk egy 6 + 1 félszobás bel-budai lakást a Krisztina térnél, a Mészáros u. 2-ben.
Nagyon frekventált hely, tömegközlekedési csomópont (busz: 5, 16, 105, 178, 916, 956; fonódó villamos: 56, 56A). A Déli pályaudvar és a metró is csak két villamosmegállónyira van. A téren bevásárlási lehetőségek (pld. SPAR, Prima), üzletek, éttermek, bankfiókok, stb. De a Mammut, a MOM Park és a Fény utcai piac is csak néhány megállónyira vannak.
Gyerekes családoknak ideális környék. A közelben parkok, játszóterek (Tabán, Horváth kert, Vérmező), óvoda, több általános iskola és több jó nevű középiskola is található. A gyerekeket ezért itt nem kell állandóan kocsival fuvarozgatni.
Az épület folyamatosan karbantartott. A homlokzat, a tető, a lépcsőház, a kapualj, a lift a közelmúltban felújításra került.
A lakás zárt lépcsőházból nyílik, a legfelső, 5. emeleten található. Ilyen magasra az utcazaj már nemigen jut fel, de gyönyörű örök panoráma nyílik a Budai Várra, a Krisztina térre és templomra, a budai hegyekre a Sas hegytől a Hármas-határ hegyen át a gellérthegyi Szabadság szoborig.
A lakás dupla saroklakás, három oldalra néz, valamelyik oldalról mindig besüt a nap. Mind a hat szoba nagy alapterületű, 25 és 40 m2 közöttiek, a belmagasság 3,60 m.
A lakás műszakilag felújítandó, de a szerkezeti- és a bontható válaszfalak szerencsés elhelyezkedése miatt sokrétűen átalakítható – luxus lakássá, irodává, magánrendelővé, stb.
Jól megosztható 2 három szobás-, vagy egy nagyobb és egy kisebb lakásra. Ez a megoldás jó lehet kétgenerációs családoknak is szeparált, mégis együtt lakásra.

Referenciaszám: 167176
Érdeklődni: Dr. Párkai Dávid 06703908007

Referencia szám: 167176

  • gáz (konvektor)
  • lift van
  • Épület emelet: 5.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018