Budapest eladó lakás Vízivárosban a Fő utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Vízivárosban a Fő utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Vízivárosban a Fő utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Vízivárosban a Fő utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Vízivárosban a Fő utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Vízivárosban a Fő utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Vízivárosban a Fő utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Vízivárosban a Fő utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Vízivárosban a Fő utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Vízivárosban a Fő utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Vízivárosban a Fő utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Vízivárosban a Fő utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Vízivárosban a Fő utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Vízivárosban a Fő utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Vízivárosban a Fő utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Vízivárosban a Fő utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Vízivárosban a Fő utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Vízivárosban a Fő utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Vízivárosban a Fő utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Vízivárosban a Fő utcában, 96 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Vízivárosban a Fő utcában, 96 négyzetméteres
89 000 000 Ft927,1 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Vízivárosban a Fő utcában, 96 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Vízivárosban a Fő utcában, 96 négyzetméteres
89 M Ft
927,1 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 418 2192
IngatlanreferensBogáti Tamás
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest eladó lakás Vízivárosban a Fő utcában, 96 négyzetméteres

96 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

1. KERÜLETI LUXUS SZINTEN FELÚJÍTOTT LAKÁS eladó A DUNÁTÓL NÉHÁNY LÉPÉSRE!

A lakás 1. emeleti, liftes, nagyon szép állapotú polgári házban található. Utcai nézetű, nappali+2 hálószobás, szobánként gardróbbal és fürdőszobával. Nagyméretű, egylégterű nappali-konyha-étkező. Az ingatlan vételárát képezi az egyedi, luxus minőségű konyha, beépített bútorokkal, a lakásban található beépített szekrények, gardróbok, polcok, vízlágyító berendezés, riasztó, a képeken látható bútorok és berendezési tárgyak.

A lakás gépészete padló és radiátor fűtés, kondenzációs kazánnal. A háztartási helyiségnek van külön külső levegő beszívása. Klíma vezetékelve, mivel nyáron nem volt rá szükség a beltéri egység nem lett felszerelve.

A Dunapart, Batthyány tér néhány lépésre található. A Duna másik oldalán az Országház. A közelben bárok, éttermek, kávézók. A tömegközlekedés kitűnő. 1. emeleti, magasan lévő lakás, tágas és világos! Az ingatlan zárt lépcsőházból nyílik, hívó lift van. Az utca egyirányú, jól lehet parkolni.

A lakásban jellemző a minőség, stílus és elegancia. A jól átgondolt tervezés és kifinomult részletek belsőépítész ízlését dicsérik. Jöjjön el és nézze meg ezt a csodálatos otthont és nem fog csalódni. Ha kérdése van, vagy szeretné megnézni a lakást, hívjon bizalommal

89000000 Ft

Referencia szám: LK433269
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 1.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018