Eladó 1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Batthyány utcaEladó 1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Batthyány utcaEladó 1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Batthyány utcaEladó 1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Batthyány utcaEladó 1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Batthyány utcaEladó 1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Batthyány utcaEladó 1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Batthyány utcaEladó 1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Batthyány utcaEladó 1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Batthyány utcaEladó 1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Batthyány utcaEladó 1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Batthyány utcaEladó 1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Batthyány utcaEladó 1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Batthyány utcaEladó 1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Batthyány utcaEladó 1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Batthyány utcaEladó 1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Batthyány utcaEladó 1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Batthyány utcaEladó 1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Batthyány utcaEladó 1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Batthyány utcaEladó 1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Batthyány utca
Eladó 1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Batthyány utca
25 000 000 Ft500 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó 1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Batthyány utca
Eladó 1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Batthyány utca
25 M Ft
500 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 30 495 3819
ReferensTakács Zsuzsanna
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó 1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Batthyány utca

50 m2alapterület
1 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

ELADÓ SZUPER JÓ HELYEN A 2. KERÜLET SZÉLL KÁLMÁN TÉRHEZ ÉS A SZÉNA TÉRHEZ 3-5 PERCRE FENT A HATTYÚHÁZ FÖLÖTT CSENDES HELYEN EGY TÉGLA ÉPÍTÉSŰ POLGÁRI HÁZ 3. EMELETÉN, A RÓZSADOMBRA PANORÁMÁS, DÉL-NYUGATI FEKVÉSŰ, NAPFÉNYES, TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTOTT 25 M2-ES LAKÁS!!!
Minden igényt kielégítően a lakás egy full-felújításon esett át, és még azóta senki sem lakta, azaz "0" kilométeres!
A lakásban a hűtést-fűtést egy modern inverteres klíma látja el, ami minden évszakban a kívánalmaknak megfelelő legideálisabb hőfokot biztosítja.
A fürdőben szintén új és a legmodernebb Ariston boyler van, ami a meleg vizet szolgáltatja.
A konyhában teljesen új beépített konyhaszekrény.
A szobában, konyhában és a fürdőszobában szép világos nagy redőnyös modern ablakok ( a fürdőben kettő is!), és a szobában egy kellemes elhelyezkedésű galéria.
Az ingatlanból csodálatos rálátás nyílik a környező hegyekre illetve városrészre, szép napos, tágas, kényelmes életérzést biztosítva az ott lakóknak.
Minden egyedi mérős, így a rezsi a fogyasztás alapján alakul, illetve a közös költség 7.000 Ft, amiben a korlátlan vízhasználat benne van.
A lakás egyébként egy eredetileg 50 m2-es lakás egyik felének leválasztásából lett felújítva, kialakítva, ami nem lett átvezetve egy külön helyrajzi számra, így a két lakás még mindig egy helyrajzi számon szerepel az eladó másik lakásával, amit az adásvétel során használati megosztással lehet egyértelműsíteni, hogy melyik felének megvásárlásáról szól a tulajdonjog átruházás.
A ház biztonságát két kapu is biztosítja, az udvarban kert és fás-lombos zöldfelület, illetve a ház liftet is fog kapni hamarosan, mert a tetőtér beépítéssel meg fog újulni a ház egésze, melynek során liftet is beépítenek.
Ha kérdése van, nyugodtan hívjon, szívesen megválaszolom azokat, vagy ha szeretné megtekinteni az ingatlant, akkor is szívesen megmutatom.
Várom megtisztelő hívását, jelentkezését!
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018