Budapest, I. kerület Batthyány utca 24.Budapest, I. kerület Batthyány utca 24.Budapest, I. kerület Batthyány utca 24.Budapest, I. kerület Batthyány utca 24.Budapest, I. kerület Batthyány utca 24.Budapest, I. kerület Batthyány utca 24.Budapest, I. kerület Batthyány utca 24.Budapest, I. kerület Batthyány utca 24.Budapest, I. kerület Batthyány utca 24.Budapest, I. kerület Batthyány utca 24.
Budapest, I. kerület Batthyány utca 24.
48 500 000 Ft850,9 E Ft/m2
 • 10 fotó
 • Térkép
Budapest, I. kerület Batthyány utca 24.
Budapest, I. kerület Batthyány utca 24.
48,5 M Ft
850,9 E Ft/m2
 • 10 fotó
 • Térkép
+36 30 377 1300
MagánszemélyNagy Zsuzsanna
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, I. kerület Batthyány utca 24.

57 m2alapterület
1 és fél szoba
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

TULAJDONOSTÓL!!! Ha egy igazán kellemes lakást keres! MŰSZAKILAG ÉS ESZTÉTIKAILAG TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT! IGAZI GYÖNGYSZEM!

Kiknek ajánlom: elsősorban pároknak, egyedülállóknak, főként azoknak akik szeretik az egybenyitott tereket, valamint a kényelmes életvitelt, hiszen itt minden a közelükben van! Batthyány tér/Duna, Mammut, Fény utcai piac, orvosi rendelő, iskola, óvoda, közért, cukrászda, kávézó stb. A ház melletti Linzi lépcső egyenesen a Várba visz, 5 perc alatt a Bécsi Kapunál lehetünk. A környék turisztikailag kiemelt, így a ház és a környezete, az előtte található kis tér mindig rendezett!

Befektetésnek is kiváló! RÖVIDTÁVÚ KIADÁSRA IS ALKALMAS!

Bel-Buda legjobb részén a Váraljában eladó egy 57 nm világos, teljeskörűen felújított lakás. Helyiségek: az előtérből a nappali vagy a konyha irányába indulhatunk. A hallban egy nyitott háló kapott helyet, de van egy külön szoba is ami szintén alkalmas hálószobának. Dupla ágy is elfér benne! A nyitott háló tolóajtóval szeparálható. Mivel van külön hálószoba is, így alkalmas pl. dolgozószobának, olvasóhelyiségnek stb. A nappali, a konyha, az étkező, a hall és az előtér egy légtérben található. Az előtérnél található az ablakkal is rendelkező WC, a nappaliból pedig a szintén ablakkal is rendelkező fürdőszobába jutunk.
A 2016. év végén történt felújítás nem csupán esztétikai felújítás volt, itt minden új! Fotókkal dokumentált átalakítás történt, teljes cseréje a vízvezetéknek, az elektromos vezetékeknek, a parkettának (párnafák is felszedve és újak lerakva), valamint új minden külső és belső nyílászáró. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, a bejárati ajtó biztonsági. Konyha: Ikea, Bosch és AEG gépekkel.

A ház 1941-ben épült, kiváló állapotú, 20 lakásos. A lakóközösség kiváló. A társasház pénzügyileg stabil. A közös, rendezett pincében lehetőség van pl. kerékpárok tárolására is. A közös költség tartalmazza a fűtést, a vizet, a szemétszállítást, a felújítási alapot, a takarítást stb. Összege: 21.100 Ft.


Az ingatlan ára: 48,5 MFt. A teljes berendezés további megbeszélés tárgyát képezheti. Ide akár egy bőrönddel beköltözhet!

Tulajdonosként várom hívását!
mutass többetmutass kevesebbet

 • összkomfortos
 • házközponti
 • lift van
 • Tulajdonostól
 • Épület emelet: 1.
 • Épület szint: 3. emelet
 • loggia
 • Rezsi: 21 000 Ft/hó

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

hirdetés

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018