Budapest, I. kerület Attila útBudapest, I. kerület Attila útBudapest, I. kerület Attila útBudapest, I. kerület Attila útBudapest, I. kerület Attila útBudapest, I. kerület Attila útBudapest, I. kerület Attila útBudapest, I. kerület Attila útBudapest, I. kerület Attila útBudapest, I. kerület Attila útBudapest, I. kerület Attila útBudapest, I. kerület Attila útBudapest, I. kerület Attila útBudapest, I. kerület Attila útBudapest, I. kerület Attila útBudapest, I. kerület Attila út
Budapest, I. kerület Attila út
44 900 000 Ft1,3 M Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Budapest, I. kerület Attila út
Budapest, I. kerület Attila út
44,9 M Ft
1,3 M Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 412 3176
ReferensToró Tímea
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, I. kerület Attila út

35 m2alapterület
1 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

1. Lokalizáció

- Az ingatlan Buda központi részén található – a szó legszorosabb értelmében.
- Kiváló tömegközlekedés: az 56-os és 56A villamosok megállója 110 méterre van, illetve számos egyéb tömegközlekedési eszköz is könnyűszerrel elérhető (pl. 5-ös, 6-os, 178-as buszok).
- A Várkert Bazár 450 méterre található, gyalogosan is 6-8 perc alatt elérhető. A Duna partra 8-10 perc alatt lehet elsétálni (550 méter). A Várkert rakpart mentén számos kulturális lehetőség várja az igényes szórakozásra vágyókat. Egy kilométernyi távolságban el lehet érni a Gellérthegyi Természetvédelmi Területet. Van a közelben Art Mozi, és wellness lehetőség is. Jószerivel, ami itt nincs, az talán nem is létezik.
- Parkolás a ház két végénél kialakított 1-1 nyilvános parkolóban, vagy az utcán.

2. Az épület leírása

- Jó állapotú, 7 szintes, hagyományos, téglatest formájú épület.
- Két kis méretű belső udvarral rendelkezik, a lakás bejárata ezek egyikén keresztül közelíthető meg.
- A társasház anyagi helyzete rendezett.

3. Lakás leírása

- A tulajdoni lap szerint 35 négyzetméteres lakás valójában 84 négyzetméternyi életteret ad tulajdonosának.
- A földszinten egy kis garzont találunk. Egy csaknem 18 négyzetméteres lakószoba, egy együttesen 14,5 négyzetméteres konyha és előszoba, valamint egy normál méretű fürdőszoba található ezen a szinten (3,6 nm).
- A 4 méteres belmagassággal bíró fürdőszoba ablakkal is rendelkezik, amely közvetlen szellőzést biztosít.
- A lakószoba fölött 160 cm magasságú és 9 négyzetméter alapterületű galéria szolgál jelenleg hálószobaként egy normál méretű francia ággyal és szekrénnyel.
- A kis lakás többi része fölött végignyúlik egy szintén 160 cm magas, egész szobának is beillő alapterületű (12 nm) másik galéria.
- Mindkét galéria felhajtható feljáróval rendelkezik, így a lakás alapterületéből egyáltalán nem vesznek el teret.
- A lakás igazi kuriózuma a bejárat mellett jobbra lévő ajtó mögött tárul elénk. Egy belső lépcsőn keresztül az alsó szintre jutunk. Egy második lakás lapul meg a belső udvar felszíne alatt. Három, egymásból nyíló szoba, összesen 27 négyzetméter, két ajtóval elválasztva. Az alsó szint kiválóan szigetelt, nedvességnek a leghalványabb jele sem tapasztalható.
- A lakás fűtése gáz cirkó. A földszinten lévő radiátor kiválóan osztja szét a meleget, de emellett a lakás teljes alapterületén padlófűtés is kiépítésre került – az alsó szinten is!
- A lakás jó állapotú, akár jelenlegi állapotában is beköltözhető.

A személyes és irodai célra is egyaránt kiváló, a maga nemében egyedülálló lakás fotói önmagukért beszélnek. Bárki, aki személyesen megtekinti, azonnal meg fogja látni a benne rejlő temérdek lehetőséget.
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: földszint

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018