Balatonfüred eladó új építésű lakás
35 900 000 Ft598,3 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Balatonfüred eladó új építésű lakás
Balatonfüred eladó új építésű lakás
+36 30 976 4738
IngatlanreferensGyürü Alexandra
hirdetés

Eladó lakás

Balatonfüred eladó új építésű lakás

60 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
egyéb fűtéssel

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Balatonfüred egyik legközkedveltebb és legnyugodtabb városrészén, Balatonarácson kínálunk új építésű, kulcsrakész lakásokat eladásra. A lakások egy része a földszinten, a másik része pedig a tetőtérben került kialakításra. Méretüket tekintve a földszintiek és a tetőtériek is 60 m2 nagyságúak. Minden lakáshoz saját gépkocsi beálló és egy 200 m2-es kert tartozik, amely BENNE VAN AZ ÁRBAN!
A földszinti lakások bejárata kelet felől, egy fedett részről elérhető. A lakásba lépve egy előtérbe érünk, ahonnan megközelíthető az amerikai konyhás nappali, amelynek az étkező részéből egy részben fedett teraszra lehet kimenni. A konyhához tartozik egy kamra.
Az élőtérből elérhető a 2 félszoba, a fürdőszoba, a külön WC, illetve a háztartási helyiség.
Az ingatlanokban a külső nyílászárók faszerkezetűek lesznek antracit színben, 3 rétegű üvegezéssel, biztonsági vasalattal. Minden lakásban előkészítésre kerül az ablakok fölé a redőnyszekrény, hogy a döntéstől függően redőnyök, szúnyoghálók és árnyékolók beszerelése megtörténjen.
A kültérben térkő burkolatokat terveztek, a szobákban és a nappaliban parketta, egyéb helyiségekben pedig kerámia burkolatot kapnak a lakások. A fürdőszobában, illetve a WC-ben csúszásmentes kivitelben készülnek a burkolatok, az erkélynél pedig szintén csúszásmentes, illetve fagyálló kerámia lesz.
A lakásokban a legmodernebb hűtés-fűtés rendszer lesz kiépítve. Az alternatív energiaellátást tekintve, a későbbiekben napelemes rendszer kiépíthető. A napelemek a délnyugati magastetőn helyezhetők el.
A lakásokat teljesen kulcsrakész állapotban adjuk át kedves ügyfeleinknek, ezért a kellő időben történő vásárlás számos előnyt jelent, mivel a végső kialakítás milyenségére kellő időben lehet az elképzeléseket megfogalmazni. A lakások várható átadási időpontja 2017. nyár-ősz. Egyes lakásokra a CSOK 10+10 millió Ft igénybe vehető, az ingatlanok az előírásoknak megfelelőek. Bővebb információért hívjon minket bizalommal!
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017