Balatonfüred eladó új építésű lakásBalatonfüred eladó új építésű lakásBalatonfüred eladó új építésű lakásBalatonfüred eladó új építésű lakásBalatonfüred eladó új építésű lakásBalatonfüred eladó új építésű lakásBalatonfüred eladó új építésű lakásBalatonfüred eladó új építésű lakásBalatonfüred eladó új építésű lakásBalatonfüred eladó új építésű lakásBalatonfüred eladó új építésű lakásBalatonfüred eladó új építésű lakásBalatonfüred eladó új építésű lakás
Balatonfüred eladó új építésű lakás
35 900 000 Ft598,3 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Balatonfüred eladó új építésű lakás
Balatonfüred eladó új építésű lakás
35,9 M Ft
598,3 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 30 976 4738
IngatlanreferensGyürü Alexandra
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Balatonfüred eladó új építésű lakás

60 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
Új építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Balatonfüred egyik legközkedveltebb és legnyugodtabb városrészén, Balatonarácson kínálunk új építésű, kulcsrakész lakásokat eladásra. A lakások egy része a földszinten, a másik része pedig a tetőtérben került kialakításra. Méretüket tekintve a földszintiek és a tetőtériek is 60 m2 nagyságúak. Minden lakáshoz saját gépkocsi beálló és egy 200 m2-es kert tartozik, amely BENNE VAN AZ ÁRBAN!
A földszinti lakások bejárata kelet felől, egy fedett részről elérhető. A lakásba lépve egy előtérbe érünk, ahonnan megközelíthető az amerikai konyhás nappali, amelynek az étkező részéből egy részben fedett teraszra lehet kimenni. A konyhához tartozik egy kamra.
Az élőtérből elérhető a 2 félszoba, a fürdőszoba, a külön WC, illetve a háztartási helyiség.
Az ingatlanokban a külső nyílászárók faszerkezetűek lesznek antracit színben, 3 rétegű üvegezéssel, biztonsági vasalattal. Minden lakásban előkészítésre kerül az ablakok fölé a redőnyszekrény, hogy a döntéstől függően redőnyök, szúnyoghálók és árnyékolók beszerelése megtörténjen.
A kültérben térkő burkolatokat terveztek, a szobákban és a nappaliban parketta, egyéb helyiségekben pedig kerámia burkolatot kapnak a lakások. A fürdőszobában, illetve a WC-ben csúszásmentes kivitelben készülnek a burkolatok, az erkélynél pedig szintén csúszásmentes, illetve fagyálló kerámia lesz.
A lakásokban a legmodernebb hűtés-fűtés rendszer lesz kiépítve. Az alternatív energiaellátást tekintve, a későbbiekben napelemes rendszer kiépíthető. A napelemek a délnyugati magastetőn helyezhetők el.
A lakásokat teljesen kulcsrakész állapotban adjuk át kedves ügyfeleinknek, ezért a kellő időben történő vásárlás számos előnyt jelent, mivel a végső kialakítás milyenségére kellő időben lehet az elképzeléseket megfogalmazni. A lakások várható átadási időpontja 2017. nyár-ősz. Egyes lakásokra a CSOK 10+10 millió Ft igénybe vehető, az ingatlanok az előírásoknak megfelelőek. Bővebb információért hívjon minket bizalommal!
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018