Szentkirályszabadja ház eladó, 10 szobás
31 500 000 Ft98,4 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Szentkirályszabadja ház eladó, 10 szobás
Szentkirályszabadja ház eladó, 10 szobás
+36 20 266 7720
IngatlanreferensGersey Katalin
hirdetés

Eladó ház

Szentkirályszabadja ház eladó, 10 szobás

320 m2alapterület
10 szoba
700 m2telekméret

Az eladó ház leírása Jelentem az ingatlant

Veszprém től 5 km -re Szentkirályszabadján eladó egy több generációs, jó állapotú családi ház . A lenti részen (160nm) található egy nappali, két szoba, nagyméretű konyha étkezővel, és két fürdőszoba. Az emeleti rész két részre van osztva, az egyik rész a lakásból, a másik kívülről közelíthető meg. A teljesen külön bejáratú fenti rész nappali + három szobából, konyha -étkezőből és fürdőből áll, a másik három kisebb szobából, fürdője a lenti részen található. Az emeleti erkélyről a Balatonra is ráláthatunk. A házat 2011-ben szigetelték, ekkor a nyílászárók és a tető cseréje is megtörtént. A ház melegéről kettős fűtésrendszer gondoskodik: cirkó és egy vegyes tüzelésű kazán. Kertje szépen rendezett, elől virágoskert, hátul pázsit található gyümölcsfákkal. A régi gazdasági épületekből garázs, ill. egy fedett étkezős, sütős-főzős rész lett kialakítva.

Az ingatlan közel van a falu központhoz, buszmegálló és bolt is száz méteren belül található.

Amennyiben ez az eladó ingatlan felkeltette érdeklődését, kérjük,keresse a veszprémi ingatlaniroda munkatársát  (20/266-7720) és hivatkozzon a következő irodai referencia számra: 0049

Használt ingatlan vásárlásra és felújításra igényelhető kamattámogatott és piaci kamatozású hitellehetőségekkel kapcsolatban keresse a veszprémi ingatlaniroda hitelreferensét vagy tegye fel kérdéseit mailben!

 
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017