Somogytúri eladó ház, 2+2 szobás, Kossuth Lajos utcaSomogytúri eladó ház, 2+2 szobás, Kossuth Lajos utcaSomogytúri eladó ház, 2+2 szobás, Kossuth Lajos utcaSomogytúri eladó ház, 2+2 szobás, Kossuth Lajos utcaSomogytúri eladó ház, 2+2 szobás, Kossuth Lajos utcaSomogytúri eladó ház, 2+2 szobás, Kossuth Lajos utcaSomogytúri eladó ház, 2+2 szobás, Kossuth Lajos utcaSomogytúri eladó ház, 2+2 szobás, Kossuth Lajos utcaSomogytúri eladó ház, 2+2 szobás, Kossuth Lajos utca
Somogytúri eladó ház, 2+2 szobás, Kossuth Lajos utca
8 500 000 Ft141,7 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Somogytúri eladó ház, 2+2 szobás, Kossuth Lajos utca
Somogytúri eladó ház, 2+2 szobás, Kossuth Lajos utca
8,5 M Ft
141,7 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 70 424 4421
MagánszemélyIgric Dominika
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó ház

Somogytúri eladó ház, 2+2 szobás, Kossuth Lajos utca

60 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
Felújított állapotú
vegyes építésű
5000 m2telekméret

Az eladó ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladnám a Balatontól 9 km-re fekvő, kulturált, tiszta, igényes, dolgos emberek által lakott településen található házamat és átadnám a gazdaságom bérelt termőföld részeit is, igény esetén. Nyaralónak, állandó lakásnak és gazdálkodásra egyaránt alkalmas az ingatlan.

Fekvése kiváló, az M7-es autópálya 134-es kilométer lehajtótól a 67-es gyorsforgalmin egyenesen megközelíthető 9 perc alatt.

A képeken látható, nagyrészt felújított és akadálymentesített, vegyes építésű (tégla és tömés) parasztház teljesen száraz, kiválóan szigetelt, 5 éve kapott új tetőt és kívül-belül felújításon esett át.

A ház 60 nm, a kert 5000nm azaz fél hektár, támogatható terület, eddig is felvettem rá a területalapú támogatást. A házban: 2 +1 szoba berendezve parkettásan, + szép fürdőszoba új káddal, + a konyhában új sparheltes épített kályha és minden egyéb berendezés az azonnali beköltözéshez.

Megvannak a gázkonvektorok is a szobákban és a gáz a kertben bevezetve.

Ettől az évtől már szennyvíz-csatorna hálózatunk is van! Rákötés folyamatban van, az új tulajdonosnak már nem lesz vele dolga, csak használni kell! :)

A házból csak az ágyak hiányoznak, a beépített fenyő bútorok is megvannak és mindent odaadok az új tulajnak, amik a képen láthatóak.

Nézzék meg a fotókat, a ház belül nagyon szép, a külső vakolata itt-ott kezd picit lehullani, de ezt is elkezdtem karbantartani tavasztól.

Az ingatlan induló vállalkozáshoz is ideális, az utca csendes,
a falu lakóinak nagyobb része mezőgazdasággal foglalkozik vagy nyaraló / külföldről hazatelepült nyugdíjas.

Én úgy alakítottam ki a házat, hogy akár kis kocsmát is bármikor lehet nyitni benne. Van egy külön bejáratú szoba a házban, amely nincs kialakítva (az elején írtam, ez a +1 szoba), itt vágópontot vagy tejkonyhát szerettem volna kialakítani, aki állattartásban gondolkodik, jó nézze meg, hátha beindul a fantáziája.

Aki fiatal gazda, vagy az szeretne lenni, hívjon bizalommal, nekem most telt le az 5 évem itt és mindent átadok és segítek mindenben az "örökösöknek"!

Nyaralónak is ideális az ingatlan, akinek nem kell a nagy kertje :( - annak esetleg meg is oszthatjuk az ingatlant, így olcsóbb lehet a vételár is értelemszerűen... Hívjanak, megegyezünk! ;) +3670 424 4421
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018