facebook
search
Környék:(település, utca)
Méret: (m2)
Ár: (M Ft)

Kerkabarabás, Rákóczi utca 30.

Alapterület

66 m2

Szobák száma

2

Irányár

2 M Ft

Alapterület

66 m2

Szobák

2

Eladó Ház ára

2 M Ft 30 303 Ft / m2

Emelet

földszint

Ingatlan típus

ház

Ingatlan állapot

felújítandó

Tájolás

nincs megadva

Fűtés

fa

Energiatanúsítvány

nincs megadva

Erkély

nincs megadva

Belmagasság

nincs megadva
  • Telekméret: 3 594 m2
  • Utcára néző
  • Komfort nélküli
  • Tégla építésű

Az ingatlan havi rezsi költsége

nincs megadva

Az ingatlan leírása

Egy 3594m2-es telken eladó egy 66 m2-es ház, melyhez istálló, pajta és gazdasági épület is tartozik.
Az utcafronti lakóépület az 1900-as évek elején épült, klasszikus parasztház stílusban, tégla falazattal, cserépfedéssel, díszített utcai homlokzattal.A házban található két szoba, konyha, előtér és egy kialakításra váró fürdőszoba. Az épület komfort nélküli, víz és villany be van vezetve. Mindkét szobában hajópadló van, valamint a nagyobbikban gerendafödém található. A konyha, fürdő és az előtér újonnan járólapozott. A lakóépület szerkezetileg jó állapotú, a falak és födémek egészségesek, komfortosítható. A ház a baloldali telekhatárra illeszkedik előkerttel, utcára merőleges gerincű, magas nyeregtetővel.
A lakóépület mögött, ahhoz csatlakozva áll az istálló, pajta, tégla falazattal, cserépfedéssel ácsolt nyílászáró szerkezetekkel, melyek állapota jó. A telek középső részén önálló, két szobából álló, vályog falazatú, cserépfedésű épület található. Ennek állapota felújításra szorul.
A telek hátsó részén egy önálló pajtaépület áll, nagy belmagassággal, téglapillérekkel, cserépfedéssel.
A telek részben körbekerített, felülete jelenleg nem gondozott, azonban számos gyümölcsfa található rajta. Az ingatlan együttes nagy méretei és adottságai folytán alkalmas lehet állattartásra, mezőgazdasági tevékenységre, rekreációs, vagy befektetési célra.
Fekvése: Zala megyében, Lentitől 7 km-re fekszik, megközelítésére aszfaltos út szolgál.

Tudj meg mindent Kerkabarabás, Rákóczi utca 30.

Új építésű lakóparkok

Értékesítési ár változása

Az idősoros átlagár-adatokat az FHB Index az összes magyarországi lakástranzakció alapján készítette. Az adatok az adott évben az adott területen eladott lakóingatlanok átlagos értékesítési négyzetméterárát mutatják. Kisebb területi bontásoknál előfordulhat (kistérség, budapesti városrész), hogy nagy kiugrás vagy süllyedés figyelhető meg az idősorban. Ennek oka, hogy egy-egy kiugróan magas/alacsony értékű tranzakció a trancakciók alacsony száma esetén extrémen torzítja az adott év átlagárát.