Eladó ház Kelemér a Tompa Mihály úton, 3 szobásEladó ház Kelemér a Tompa Mihály úton, 3 szobásEladó ház Kelemér a Tompa Mihály úton, 3 szobásEladó ház Kelemér a Tompa Mihály úton, 3 szobásEladó ház Kelemér a Tompa Mihály úton, 3 szobásEladó ház Kelemér a Tompa Mihály úton, 3 szobásEladó ház Kelemér a Tompa Mihály úton, 3 szobás
Eladó ház Kelemér a Tompa Mihály úton, 3 szobás
8 300 000 Ft92,2 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Eladó ház Kelemér a Tompa Mihály úton, 3 szobás
Eladó ház Kelemér a Tompa Mihály úton, 3 szobás
8,3 M Ft
92,2 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 30 989 5875
MagánszemélyMisinszki Ákos
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó ház

Eladó ház Kelemér a Tompa Mihály úton, 3 szobás

90 m2alapterület
3 szoba
Felújított állapotú
6500 m2telekméret

Az eladó ház leírása Jelentem az ingatlant

A világörökség részét képező Aggteleki Nemzeti Park mellett, festôi környezetben, egy kis lélekszámú Borsod-Abaúj-Zemplén megyei barátságos faluban eladó egy igényes anyagokkal felújított, 90m2-es, 150 éves úrilak. A házhoz tartozik egy kb. 6 500 m2-es fás-ôsfás (szilva, körte, alma) kert, valamint egy nagyméretû melléképület. A ház egy patokon átívelô hídon keresztül közelíthetô meg. A nyugodt természeti környezetben elhelyezkedő domboldalra épült ház 2008/2009-ben teljes felújításon esett át.

A klasszicista jegyeket hordozó földszintes, cserépfedésű sátortetős épület, eredeti gazdagon díszített fából faragott portikuszát timpanon koronázza. A kézműves fafaragás térségi jelentőségű népművészeti elemeket hordoz. A ház külsô felújítása az épület eredeti mótívumkincseinek megmentésével történt. Az ablakok közötti felületet széles sávozott törzsű lizénák töltik ki és az épület széleit pilaszterek hangsúlyozzák. Az ablakok felett koronapárkány tagolja a homlokzatot. A fából készült osztott ablakok tökéletesen illeszkednek a ház egységes megjelenésébe.

A teljeskörű felújítás során a vízvezeték és elektromos hálózat, valamint a tetôszerkezet teljes felújításra került, az összközműves ház vízszükségletét saját kút biztosítja. Az elrendezése arányos, a mai igényeknek megfelelő kialakítással négy részre tagolva: nappali, konyha és ebédlő egylégtérben, hálószoba, vendégszoba és fürdôszoba a mellékhelységgel együtt. Az összkomfortos ingatlan helyiségeit belsôépítész tervei alapján igényes burkolatok felhasználásával alakították át.

A konyhában mosogatógép, kerámialapos tûzhely, légkeveveréses sütô, hűtő és mosógép található. A jelenleg nyaralóként, kikapcsolódásra használt épület állandó lakhelynek is alkalmas. A melléképület felújításával és a tetőtér beépítésével az ingatlan bővíthető. A ház és a kert karbantarása helyi segítséggel megoldott.

A ház pihenésre, nyugodt, kreatív mukára, túrázásra, hegymászásra, kikapcsolódásra, baráti társaságok fogadására kiváló lehetôségeket kínál.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018