facebook
search
Környék:(település, utca)
Méret: (m2)
Ár: (M Ft)

Hőgyész, Fő utca 40.

Alapterület

450 m2

Szobák száma

4

Irányár

23 M Ft

Alapterület

450 m2

Szobák

4

Eladó Ház ára

23 M Ft 51 111 Ft / m2

Emelet

földszint

Ingatlan típus

ház

Ingatlan állapot

felújítandó

Tájolás

nincs megadva

Fűtés

nincs megadva

Energiatanúsítvány

nincs megadva

Erkély

nincs megadva

Belmagasság

5 m
  • Telekméret: 5 578 m2
  • Tégla építésű

Az ingatlan havi rezsi költsége

nincs megadva

Az ingatlan leírása

AZ INGATLAN HŐGYÉSZ KÖZPONTJÁHOZ KÖZEL, KÖZVETLENÜL A 65. SZ. (SZEKSZÁRD-SIÓFOK) FŐKÖZLEKEDÉSI ÚT MELLETT TALÁLHATÓ.
A TELEK TERÜLETE 5578 m2
A CSARNOKÉPÜLET ELŐTT TÁGAS ELŐKERT VAN, A TELEK EGY 6 m-ES ÚSZÓKAPUN, ILL. MELLETTE EGY SZEMÉLYBEJÁRATI KAPUN ÁT KÖZELÍTHETŐ MEG.
AZ INGATLAN FELÉPÍTMÉNYEI EGY 450 m2-ES CSARNOKÉPÜLET ÉS EGY KÖZVETLENÜL AZ UTCÁRÓL NYÍLÓ 60 m2-ES GARÁZS.
AZ ACÉL VÁZSZERKEZETŰ CSARNOK ÉPÜLET 18 m SZERKEZETI FESZTÁVOLSÁGÚ, 450 m2 HASZNOS ALAPTERÜLETŰ, B30-AS VÁZKITÖLTŐ FALAZATTAL , BUKÓ TESSAUER ABLAKOKKAL KÉSZÜLT. A BELSŐ FALAK TÖMÖRTÉGLA VÁLASZFALAK, SZABADON ÁTALAKÍTHATÓK, ELBONTHATÓK, NAGYOBB EGYBEFÜGGŐ TÉR IS KIALAKÍTHATÓ A JELENLEGI HELYISÉGEKBŐL.
AZ ÉPÜLETBEN A LAKÓKÖRNYEZETÉT NEM ZAVARÓ IPARI ÜZEMI TEVÉKENYSÉG, KERESKEDELMI, VENDÉGLÁTÓ, IRODA EGYSÉG, PIAC, RAKTÁR, LAKÁSOK, STB. ALAKÍTHATÓ KI.
AZ INGATLAN VILLANY (3X32 A), VÍZ ÉS SZENNYVÍZCSATORNA KÖZMŰCSATLAKOZÁSOKKAL RENDELKEZIK, A TELKEN EGY ÁSOTT KÚT IS TALÁLHATÓ. A GÁZBEKÖTÉS IGÉNY SZERINT MEGOLDHATÓ.
A WC HELYISÉGEKHEZ ÚJ SZENNYVÍZCSATORNA ÉS VÍZVEZETÉK KÉSZÜLT, A BURKOLÁS, SZERELVÉNYEZÉS MÉG VISSZAVAN. AZ UTCAI HOMLOKZAT KÖZEPÉN A SZEMÉLYBEJÁRATI AJTÓT ELBONTOTTUK, HELYÉRE EGY 250/250 –ES HÖRMANN GARÁZSKAPUT ÉPÍTETTÜNK BE, ÍGY AZ ÉPÜLET SZEMÉLYGÉPKOCSIVAL JÁRHATÓ. IGÉNY SZERINT AZ ÉPÜLET DK-I - NEM TEHERHORDÓ - VÉGFALÁBAN TEHERGÉPKOCSIK RÉSZÉRE IS JÁRHATÓ KAPU ÉPÍTHETŐ BE. AZ UTCAFRONTI ÚJ KERÍTÉSBE ÉPÍTETT NAGY MÉRETŰ ÚSZÓKAPU MOTOROS MŰKÖDTETÉSRE ELŐKÉSZÍTVE.

Tudj meg mindent Hőgyész, Fő utca 40.

Hasznos szolgáltatások a környéken


{{$key | capitalize}}

  • Takarékszövetkezet

{{$key | capitalize}}

  • Takarékszövetkezet

Új építésű lakóparkok

h i r d e t é s

Értékesítési ár változása

Az idősoros átlagár-adatokat az FHB Index az összes magyarországi lakástranzakció alapján készítette. Az adatok az adott évben az adott területen eladott lakóingatlanok átlagos értékesítési négyzetméterárát mutatják. Kisebb területi bontásoknál előfordulhat (kistérség, budapesti városrész), hogy nagy kiugrás vagy süllyedés figyelhető meg az idősorban. Ennek oka, hogy egy-egy kiugróan magas/alacsony értékű tranzakció a trancakciók alacsony száma esetén extrémen torzítja az adott év átlagárát.