facebook
search
Környék:(település, utca)
Méret: (m2)
Ár: (M Ft)

Felgyő

Alapterület

90 m2

Szobák száma

3

Irányár

6,55 M Ft

Alapterület

90 m2

Szobák

3

Eladó Ház ára

6,55 M Ft 72 778 Ft / m2

Emelet

nincs megadva

Ingatlan típus

ház

Ingatlan állapot

jó állapotú

Tájolás

dél

Fűtés

egyéb fűtés

Energiatanúsítvány

F

Erkély

terasz 20 m2

Belmagasság

nincs megadva
  • Telekméret: 4 311 m2
  • Panoráma
  • Kültéri parkolás
  • Összkomfort
  • Egyéb építőanyag

Az ingatlan havi rezsi költsége

nincs megadva

Az ingatlan leírása

MEGHITT ALFÖLDI KÖRNYEZETBEN RENDKÍVÜL RENDEZETT TÉRSÉGBEN ÉLMÉNYSZÁMBA MENŐ PARAMÉTEREKKEL BÍRÓ HANGULATOS ÉS JÓ ÁLLAPOTÚ PARASZTHÁZ A KÖRÜLÖTTE LÉVŐ TERÜLETTEL ELADÓ!!! PÁRATLAN LEHETŐSÉG!!!

(Családon belüli ingatlan, kérem hívjanak bizalommal!!!)

- saját erdő
- bekötőút az erdőn át a házig
- művelhető telek
- verandás, kifogástalan állapotú historikus parasztház
- hatalmas istálló akár 50 kecske, vagy valamivel kevesebb tehén tartására
- csodálatos alföldi panoráma a telek minden szegletéből
- csend és nyugalom

Az ingatlant és a lehetőségeit azoknak ajánlom, akik vagy lakni, vagy pihenni és kikapcsolódni, vagy kisebb gazdaság kialakításának céljából gondolkodnak a vásárlásban!

A környezet megkapó, háborítatlan és rendezett. A környező tanyák hallótávolságon kívül esnek mégis alkalmi intimitásban vannak egymással. Azokat a tanyákat is a helyi dolgos nép lakja, akik családjukkal élnek ott békességben és nyugalomban. A környék tanyasi élete magasan jegyzett minőségi alföldi életet képvisel. Azok jelentkezését várjuk, akik ennek örülnek és viszont képzelik el az ott eltöltött időt.

JÁRMŰVEL MINDENKÉPP RENDELKEZNI KELL A KÉNYELMES ÉLETTÉR ÉS A HÉTKÖZNAPOK BERENDEZÉSÉHEZ!

Távolságok:
- Csongrád 11 km
- Felgyő 6 km

Az ingatlant a műútról egy bekötőúton lehet elérni, onnan ráfordulva az hangulatos erdősávon át már előbukkan a parasztház és megdobbantja az arra érzékenyek szívét. Időközben őzek, sasok, mezei nyulak és különféle énekesmadarak kísérik a megérkezésig a ház lakóit. A telken parkolni roppant egyszerű, hely annyi áll rendelkezésre, hogy egy kamion is megfordulna, füves rész természetesen.
Miután kiszáll az autójából, megcsapja az alföld illata és megdöbbenti a nyugalmat sugárzó látvány. A háttérzenéért a tücskök és az énekesmadarak a felelősek mindeközben.

Téglakerítés választja el a füves részt az épület előtt húzódó konyhakerti résztől és a kerítésen túli járda vezet a verandára, amely a nyári időszak méltó központja. (A képek magukért beszélnek!)

Az épület téglaalapon nyugszik, a lábazati rész is tégla, majd a felmenő falszerkezet már megfelel a parasztház elvárásainak, szétzúzhatatlan vályogfal, 60 cm-es vastagságban. Könnyű sárfödém és gerendás fedélszék, kerámiacserép héjalással a tetején. SZÉLKAKAS A HÁZTETŐN!

A padlástér tökéletesen pakolható az ingatlan teljes alapterülete felett. Az alaprajz tipikus és tökéletes elosztása köszön vissza élőben is. A veranda mellett a beépített konyha, konyhából ablakkal és nyílászáróval a nappali, a nappali cserépkályha oldalán pedig a méretes hálószoba található, melyből a fürdő is nyílik. A nappali ellenkező oldalán nyílik egy kis előtér, lengőajtós kamra, majd a még nagyobb hálószoba.

A belső enteriőr ízléses. Téglaberakás és oszlopok tagolják az ingatlan egyes részeit. Mindenhol hő- és hangszigetelt fa nyílászárók kerültek beépítésre. A veranda fagyálló hidegburkolata pedig irigylésre méltó még a családi ház kategóriában is.

A helyiségek fűtéséért a cserépkályha gondoskodik, mely hangulatában állandó kedvet szít a ropogó tűz jelenlétével a csendes és nyugalmas téli estéken. Emellett a két hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll azoknak, akik inkább távirányítóval szeretnek befűteni.
A fürdő kádas és itt van a mosógépkiállás is. A konyha ugyanúgy hangulatos a hatalmas fa bukó nyílászáróival és a kilátással reggeli közben. A bútor széles, mély, könnyű rajta munkát végezni.
A háztartási helyiség kívülről megközelíthető, káddal, kézmosóval és toilettel felszerelt. Itt található a villanybojler, amely előállítja és tárolja a meleg vizet.

A telek városi fejjel nagy, vidékivel kevésbé, tanyasival egészen kicsi. Mindenki döntse el, hogy az összes 4311 nm-es birtok számára elegendő-e arra, amire szánja.
A telken van ásott kút, onnan nyerhető ki a víz, mely folyamatos ellátása biztosított az anyaföld által. Értelemszerűen a művelni kivetett területre is kiépíthető belőle az öntözőrendszer.

A vásárlási és hivatalos ügyek intézése gépjárművet kíván, mert az első bevásárlási lehetőség is 6 km-re található a virágos utcákkal tarkított Felgyőn.

Várom a megfontolt és érzelmekkel fűtött érdeklődésüket ezzel az alföldi csodával kapcsolatosan!

Tudj meg mindent Felgyő

Hasznos szolgáltatások a környéken


{{$key | capitalize}}

  • Takarékszövetkezet

{{$key | capitalize}}

  • Takarékszövetkezet

Új építésű lakóparkok

Értékesítési ár változása

Az idősoros átlagár-adatokat az FHB Index az összes magyarországi lakástranzakció alapján készítette. Az adatok az adott évben az adott területen eladott lakóingatlanok átlagos értékesítési négyzetméterárát mutatják. Kisebb területi bontásoknál előfordulhat (kistérség, budapesti városrész), hogy nagy kiugrás vagy süllyedés figyelhető meg az idősorban. Ennek oka, hogy egy-egy kiugróan magas/alacsony értékű tranzakció a trancakciók alacsony száma esetén extrémen torzítja az adott év átlagárát.