hirdetés
Eladó 3 szobás ház BalatonudvariEladó 3 szobás ház BalatonudvariEladó 3 szobás ház BalatonudvariEladó 3 szobás ház BalatonudvariEladó 3 szobás ház BalatonudvariEladó 3 szobás ház BalatonudvariEladó 3 szobás ház BalatonudvariEladó 3 szobás ház BalatonudvariEladó 3 szobás ház BalatonudvariEladó 3 szobás ház BalatonudvariEladó 3 szobás ház BalatonudvariEladó 3 szobás ház BalatonudvariEladó 3 szobás ház BalatonudvariEladó 3 szobás ház BalatonudvariEladó 3 szobás ház BalatonudvariEladó 3 szobás ház BalatonudvariEladó 3 szobás ház Balatonudvari
Eladó 3 szobás ház Balatonudvari
13 000 000 Ft173,3 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Eladó 3 szobás ház Balatonudvari
Eladó 3 szobás ház Balatonudvari
13 M Ft
173,3 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 30 572 4036
IngatlanreferensBokrossy Dóra
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó ház

Eladó 3 szobás ház Balatonudvari

75 m2alapterület
3 szoba
állapotú
1590 m2telekméret

Az eladó ház leírása Jelentem az ingatlant

Balatonudvari Öreghegy csendes, nyugodt környezetében eladó 76 m2-es, három hálószobás hétvégi ház, 1590 m2-es területtel. A házban tágas helyiségeket alakítottak ki. Az alsó szinten egy hálószoba, konyha, nappali-étkező egyben és fürdő-wc található. A tetőtérben tágas közlekedő és két hálószoba kapott helyet. A házban villany és víz van. A vizet bevizsgált kút szolgáltatja. Az ingatlanhoz tartozik egy boltíves pince is, ami szép tágas és száraz. A telken van még egy nagyméretű stabil szerkezetű melléképület, ami kisebb felújítást igényel. Zártkerti, művelés alól kivett terület, jelenleg különböző fák és bokrok alkotják a növényvilágot.
Ez a hirdetés nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvényben megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, a jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott ingatlan egyes jellemzőit tartalmazza.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018