Szegedi eladó sorház, 4 szobás, 100 négyzetméteres
31 800 000 Ft318 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Szegedi eladó sorház, 4 szobás, 100 négyzetméteres
Szegedi eladó sorház, 4 szobás, 100 négyzetméteres
+06 70 365 5845
MagánszemélySzilágyi Imre
hirdetés

Eladó sorház

Szegedi eladó sorház, 4 szobás, 100 négyzetméteres

100 m2alapterület
4 szoba
310 m2telekméret

Az eladó sorház leírása Jelentem az ingatlant

Szeged közkedvelt kertvárosi részén, Újszegeden a Sas utcában, egy 100 nm-es tégla építésű sorházi ingatlan eladó, amely 80-as években épült. A házba egy fedett teraszról léphetünk be az utca felől, ahol jobbra a konyha, balra a kamra és egy tusolós fürdőszoba WC-vel található, továbbhaladva az étkezőben találjuk magunkat, ahonnan balra lépcső vezet az emeletre,majd ezt követően a tágas és világos nappali következik.A lépcső alatt egy gardrób helyezkedik el. A nappaliból kilépve egy szintén fedett teraszon találjuk magunkat, ahol bármikor kellemesen eltölthetjük ebédünket vagy akár vacsoránkat,egy kellemes nyári estén, sőt akár egy baráti csevejt is megejthetünk nyugodt, kellemes környezetben. A terasz bal oldali végében egy tároló kapott helyet. A teraszról lelépve egy tágas kert következik, amely alkalmas lehet grillezésre, bográcsozásra egy család számára, vagy akár családi rendezvények megtartására is.Visszatérve a házba az étkezőből juthatunk fel az emeletre, ahol 4 tágas és világos szoba és egy WC-vel egybe épített kádas fürdő várja új lakóit. Az egyik emeleti szobában beépített szekrény található. A ház fűtése cirkó fűtés, radiátor hőleadókkal. A házhoz tartozik egy utca frontos garázs és egy műhely is, melynek árát már az irányár tartalmazza. A garázs és a műhely szigetelt.
A kert öntözése a garázsban található fúrt kútról lehetséges. A kertet gyümölcsfák és rózsák teszik széppé és változatossá.
Az ingatlan a földszinten hideg burkolattal és parkettával burkolt, az emeleten pedig szalagparkettával és hideg burkolattal.
A közelben található buszmegálló, bolt, posta, gyógyszertár. A belváros autóval 10 perc, míg tömegközlekedéssel általában 15 perc szükséges. Közelben óvoda és iskola található.
Ezek cseréjére került sor az ingatlanon: elektromos vezetékek, nyílászárók, tetőszerkezet, a földszinti radiátorok, hideg burkolatok egy része. A ház hőszigetelése megtörtént. A tulajdonosok folyamatosan karbantartják a házat és környezetét.
A sorház jogilag rendezett, társas házi alapító okirattal, elvi megosztási engedéllyel, egyedi mérőkkel rendelkezik. Közös költség nincs!
Ha érdekli az ingatlan, kérem hívjon bármikor, ha nem vagyok elérhető, minden esetben visszahívom!
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017