hirdetés
Halásztelek 2+2 szobás sorház eladóHalásztelek 2+2 szobás sorház eladóHalásztelek 2+2 szobás sorház eladóHalásztelek 2+2 szobás sorház eladóHalásztelek 2+2 szobás sorház eladóHalásztelek 2+2 szobás sorház eladóHalásztelek 2+2 szobás sorház eladóHalásztelek 2+2 szobás sorház eladóHalásztelek 2+2 szobás sorház eladóHalásztelek 2+2 szobás sorház eladóHalásztelek 2+2 szobás sorház eladóHalásztelek 2+2 szobás sorház eladó
Halásztelek 2+2 szobás sorház eladó
24 000 000 Ft212,4 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Halásztelek 2+2 szobás sorház eladó
Halásztelek 2+2 szobás sorház eladó
24 M Ft
212,4 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+06 70 362 6694
IngatlanreferensSudár Patrícia XXI. Csepel
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó sorház

Halásztelek 2+2 szobás sorház eladó

113 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
állapotú
360 m2telekméret

Az eladó sorház leírása Jelentem az ingatlant

Referens: SP21/31367
EGY SZELET ÉDES OTTHON...
Az eladó sorházi lakrész Halásztelek központi területén, iskolához, buszmegállóhoz, templomhoz közel helyezkedik el. Az épület homlokzatképzése újszerű. A lakás kétgenerációs, az emeleti fürdőszoba viszont még nem készült el. A földszinten 1 félszoba, külön wc, főzőfülke, fürdő, és egy hatalmas konyha-étkező van, mely korábban a nappali funkcióját látta el. Az étkezőből a kert felé, bontható nyílásokkal rendelkező fedett, üvegezett tornác vezet, mely nyáron fedett teraszként funkcionál, de be is építhető, növelve az étkezőnek használt teret. A földszinten a sorházi nyaktagban garázs és tároló helyiség van. A földszinti zsalus beépített-szekrények valószínűleg mindig divatosak maradnak. Az emeleten, mely tágas, kényelmes lépcsőn közelíthető meg, 2 egész és egy félszoba található, melyből loggiára lehet kilépni. A loggia beépíthető, ezzel a szoba mérete növelhető. A lépcső feletti rész is beépíthető a nagy belmagasság miatt. Az épület sok lehetőséget rejt, félig alápincézett. A pincében vegyestüzelésű kazán és fatároló, kapott helyet, a viágok teleltetése is itt történik. A ház fűtési költsége külső 10 cm-es hőszigetelésének köszönhetően is igen alacsony. A földszinti főzőfülkében gázüzemű cirkó található, mely a melegvizet biztosítja.
Az udvarban több melléképület is van, ill. kutyakennel, szőlőlugas, gyümölcsfák, melyek még "édesebbé" teszik ezt a barátságos "sorház-szeletet" és kertet.
Szeretne saját ingatlanirodát? Országos hálózattal rendelkező cégünk további irodák nyitásához partnereket keres.
mutass többetmutass kevesebbet

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 3. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018