Monor ikerház eladó, 5 szobásMonor ikerház eladó, 5 szobásMonor ikerház eladó, 5 szobásMonor ikerház eladó, 5 szobásMonor ikerház eladó, 5 szobásMonor ikerház eladó, 5 szobásMonor ikerház eladó, 5 szobásMonor ikerház eladó, 5 szobásMonor ikerház eladó, 5 szobásMonor ikerház eladó, 5 szobás
Monor ikerház eladó, 5 szobás
34 900 000 Ft387,8 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Monor ikerház eladó, 5 szobás
Monor ikerház eladó, 5 szobás
34,9 M Ft
387,8 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 461 9276
ReferensJánosovits Miklós
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó ikerház

Monor ikerház eladó, 5 szobás

90 m2alapterület
5 szoba
500 m2telekméret

Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

CSOK 10+10 IGÉNYELHETŐ ERRE A 3 VAGY 4 HÁLÓSZOBÁVAL ÉPÜLŐ LAKÁSRA

Monor Budapesttől 20 km-re található dinamikusan fejlődő kisváros. Autóval és vonattal-busszal is könnyen megközelíthető.
Ezt az újépítésű ikerház-felet speciálisan a 2 vagy több gyerekes családoknak ajánljuk, hiszen a lakásban 3 vagy akár 4 hálószoba is kialakítható.
**a beruházó előző referenciamunkájáról találhatók fotók mellékelten
Monor egy csodás hely családoknak, hiszen bölcsöde, uszoda, aktív kulturális élet, sportközpont, sportcsarnok, 2 középiskola, kirándulóhelyek, városközpont parkokkal, üzletekkel, sétálóutca és minden egyéb más ami a minden napi élethez szükséges.

Fontos kiemelni, hogy családok számára ideális a ház elhelyezkedése, hiszen az iskola, óvoda, boltok és az állomás is 5-10 perc kényelmes sétával megközelíthető, illetve a Monori Kistó Tavas Park játszó és szabadidőpark az ingatlan tőszomszédságában található.
* a környezetről, a tóról, parkról, játszótérről képeket csatolva találhatók

A beruházó rugalmas a lakás belső kialakításában is, tehát szívesen áll rendelkezésre a burkolatok, színek, vagy apróbb ötletek megvalósításában.
Az építtető előző referenciaházai a környéken megtekinthetők.

Az építkezés áprilisban indul, a ház ősszel kulcsrakészen kerül átadásra; a nyílászárók műanyagok, előkészített redőnytokokkal, elektromos kapu vezérlés és riasztó kiépítéssel. A másik ikerház félhez csak a garázs-tároló falával kapcsolódnak, tehát az áthallás kizárt! Minden mérő saját lesz és fontos, hogy mindkét lakásnak saját telekrésze és bejárója lesz, hiszen az ingatlan 2 utcára nyílik
Jöjjenek és nézzék meg mielőbb, a lakás már leköthető, az ikerház másik fele már elkelt:-))
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018