Eladó 3 szobás ikerház HódmezővásárhelyEladó 3 szobás ikerház HódmezővásárhelyEladó 3 szobás ikerház HódmezővásárhelyEladó 3 szobás ikerház HódmezővásárhelyEladó 3 szobás ikerház HódmezővásárhelyEladó 3 szobás ikerház HódmezővásárhelyEladó 3 szobás ikerház HódmezővásárhelyEladó 3 szobás ikerház HódmezővásárhelyEladó 3 szobás ikerház HódmezővásárhelyEladó 3 szobás ikerház HódmezővásárhelyEladó 3 szobás ikerház HódmezővásárhelyEladó 3 szobás ikerház HódmezővásárhelyEladó 3 szobás ikerház Hódmezővásárhely
Eladó 3 szobás ikerház Hódmezővásárhely
15 000 000 Ft180,7 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Eladó 3 szobás ikerház Hódmezővásárhely
Eladó 3 szobás ikerház Hódmezővásárhely
15 M Ft
180,7 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 412 4106
IngatlanreferensSándor Mária
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó ikerház

Eladó 3 szobás ikerház Hódmezővásárhely

83 m2alapterület
3 szoba
770 m2telekméret

Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, CSAK AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN!

HÓDMEZŐVÁSÁRHELYEN, a BELVÁROSBAN kínálom eladásra ezt a jó állapotú polgári házat.

Hódmezővásárhely belvárosában a sétáló utcához közel ez a eladó polgári ház. A ház teljesen jó állapotú, a fürdőszoba korszerűsítése és egy tisztasági festés után azonnal beköltözhető. Az ingatlanban három nagy méretű szoba, tágas konyha, fürdőszoba valamint kamra található. A közel 1000 négyzetméteres telken fenyőfák vannak és kis ráfordítással szépen parkosítható. Az épület falazata víz és salétrom, valamint repedés mentes. A tetőszerkezet tökéletes és a ház alatt nagy,száraz pince található. Az épület fűtése gáz konvektorokkal és a szobában található cserépkályhával egyaránt történhet. A nyílászárók, víz- és villany vezetékek tökéletes állapotban vannak. Az épület nem vegyes falazatú, hanem kizárólak téglából készült. Az ingatlan ár-érték aránya miatt kihagyhatatlan lehetőséget kínál a belváros és a nagypolgári miliő kedvelőinek.

Amennyiben az ingatlan vásárláshoz banki finanszírozásra, CSOK-ra van szüksége,szakértő hitelügyintéző munkatársunk teljes körű, díjmentes hitel- és biztosításközvetítési szolgáltatással áll rendelkezésére.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon nyugodtan!
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018