Csomádi ikerház eladó, 96 négyzetméteres, 3+1 szobás
36 500 000 Ft380,2 E Ft/m2
  • 33 fotó
  • Térkép
Csomádi ikerház eladó, 96 négyzetméteres, 3+1 szobás
Csomádi ikerház eladó, 96 négyzetméteres, 3+1 szobás
+36 70 414 4117
IngatlanreferensMester Sándor Zoltán
hirdetés

Eladó ikerház

Csomádi ikerház eladó, 96 négyzetméteres, 3+1 szobás

96 m2alapterület
3 és fél szoba
400 m2telekméret

Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó ikerházfél Csomád. Eladó Csomádon egy igényes utcában, igényes szomszédok mellett felépített ikerház fél. Az ingatlan 2008 ban épült, és a feltett kérdése előtt válaszolnék: a jelenlegi tulajdonos nem menekül, ő csak kinőtte, és egy utcával feljebb költözik. A ház modern minden tekintetben.
Kívülről a teljesség igény nélkül:10 cm es dryvit szigetelés, hangszigetelő 30 as Phorotherm a közös falon. műanyag ablakok, redőnnyel automata szúnyoghálóval. A ház körül viakolor fut végig elöl és oldalt, növények, zöld a hátsó kert mindez locsolórendszerrel telepítve, és egy 24nm es fedett terasszal, valamint egy modern tároló kis házzal, benne víz és villany.
Az épületet belülről a nagy nappalival egybeépített konyha +étkező jellemzi, ez a család közösségi tere, de minden fontos helység funkció szerint elszeparálva szintén megtalálható itt. Kellően nagyok a lakószobák, ahol csak radiátor fűtés van, az összes többi helyiségben pedig kombinált padló, és radiátor fűtés, amely a nappaliban található kandallóval is összeköttetésben van. 3 db nagy teljesítményű hűtő fűtő klíma is található a lakásban, a nappaliban és a hálókban. A fürdő dupla mosdós megoldása is a kényelmet hivatott szolgálni, és a konyhabútor egyedi megoldásait is kiaknázhatja, amennyiben ezt az ingatlant választja, hiszen a beépített konyhai gépeket, és a beépített mikrót is kínáljuk az ingatlan új tulajdonosának. Gyönyörködhet az egyedi világításban, az igényesen megtervezett mennyezeti megoldásokban. Minőségi anyagokból épített, minőségi nyílászárókkal felszerelt, riasztóval ellátott ingatlant kínálunk Önnek. jöjjön el és álmodjon egy nagyot magának, elérhető áron Csomádon 15 percre Budapesttől, egy békés nyugodt domboldalon. 300 méteres közelségben egy alig egy éves modern Iskola, Óvoda, Bölcsőde található és a tömegközlekedés pedig legfeljebb 5-6 perc gyalog. Hozza el gyermekét is nem fog továbbmenni higgye el!Várom hívását azt nem ígérem, hogy Ön lesz az egyetlen aki felkeres majd, de legyen ön a leggyorsabb, és a leg szemfülesebb az eladó ingatlanok keresése közben. És az egyik legfontosabb: Tudta, hogy Csomád cége szempontjából adómentes övezet? hát most már tudja.

Referencia szám: M84462-IT
mutass többetmutass kevesebbet

  • felújított

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017