Budapest, XVIII. kerület Felleg utcaBudapest, XVIII. kerület Felleg utcaBudapest, XVIII. kerület Felleg utcaBudapest, XVIII. kerület Felleg utcaBudapest, XVIII. kerület Felleg utcaBudapest, XVIII. kerület Felleg utcaBudapest, XVIII. kerület Felleg utcaBudapest, XVIII. kerület Felleg utcaBudapest, XVIII. kerület Felleg utca
Budapest, XVIII. kerület Felleg utca
52 500 000 Ft334,4 E Ft/m2
 • 9 fotó
 • Térkép
Budapest, XVIII. kerület Felleg utca
Budapest, XVIII. kerület Felleg utca
52,5 M Ft
334,4 E Ft/m2
 • 9 fotó
 • Térkép
+36 70 325 0636
MagánszemélyCsK
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó ikerház

Budapest, XVIII. kerület Felleg utca

157 m2alapterület
4 és fél szoba
Újszerű állapotú
tégla építésű
400 m2telekméret

Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó igényes 2008-ban épült ikerház fél tulajdonostól.
A 400m2 telken a ház alapterülete 11*9m, a falak 39cm vastag Wienerberg porotherm téglából épültek + 5cm hungarocell szigetelés került rájuk, az ablakok 6 légkamrásak, dupla szigetelt garázsajtó, minden nyílászáron szigetelt alumínium redőnyök, a tetőn 20 cm üveggyapot szigetelés van.
Az ikerszomszédtól 2 * 39cm vastag tégla, közte 10 Cm vastag kőzetgyapot szigetelés választ el, így a hangszigetelés tökéletes. A tetőt és az udvari (12m2) autóbeállót Bramac rusztikus tetőcserép fedi. A kapu és a garázsajtó motoros távvezérelt nyitású. A bejárati ajtó 5 pontos zárral és biztonsági panelmerevítéssel van ellátva.
Mindenhol minőségi anyagok lettek beépítve. Új, 1 éves Ariston kombi cirkó biztosítja a fűtést és a meleg vizet, kiegészítve egy 100l-es hőtárolós tartállyal, így a meleg víz mindig, mindenhol folyamatosan biztosított. A földszint padlófűtéses, az emelet radiátorral fűtött. A fűtést kiegészíti még a nappaliba beépített nagy 12kw teljesítményű fatüzeléses kandalló.
A földszinti burkolati csempék olasz gyártmányúak, az emeleten parafa padló került lerakásra. A belső nyílászárók valódi fából vannak, savmart üvegekkel. A belső falak mindenhol üvegszálas hálóval borítottak.
A lenti vizes blokkban kézmosó, zuhanyzó és bidés wc, az emeletiben nagy 180*102 cm Ravak Evolution kád, bidés wc, üvegtéglás zuhanyzó és nagy szekrényes mosdó lett kialakítva.
A tetőtér nem beépíthető, de padlásnak kitűnően használható, a tetőtér teljes egészében fával burkolt, teljes egészében bejárható, pakolható.
A lakás minden helyiségében mozgásérzékelők kerültek felszerelésre a riasztóhoz, mely távfelügyeletre van bekötve.
A kert minden oldalról új építésű vakolt betonlábas és hasított fakerítéssel van körbevéve, mellette körben nagy tujákkal szegélyezett így a szomszéd telkekről nem lehet belátni.
Az emeletről a hálószobákból a kilátás a szomszéd kertjére nyílik, melyben óriási fenyők és tuják vannak, mintha erdőre nézne az összes ablak. Az egyik hálószoba franciaerkéllyel rendelkezik.
Az emeleten került kialakításra a háztartási helyiség, melyben a cirkó és a padlásfeljáró van, illetve a mosó/szárító gép bekötései találhatók. A helyiség ruhák szárítására, vasalásra is elegendő helyet nyújt.
A vízóra (külön locsolóóra a kerti csaphoz) aknában található. A terület csatornázott, az utcában az aszfaltburkolat teljes hosszában és szélességében új.

Érdeklődni lehet 9-től este 19.-ig, illetve hétvégén telefonon.
mutass többetmutass kevesebbet

 • duplakomfortos
 • gáz (cirko)
 • délkeleti tájolás
 • Tulajdonostól
 • Energiatanúsítvány: A
 • Épület szint: 1
 • francia erkély: m2
 • parkolás garázs

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018