Budapest eladó ikerház, Istenhegy, Istenhegyi út, 190 négyzetméteresBudapest eladó ikerház, Istenhegy, Istenhegyi út, 190 négyzetméteresBudapest eladó ikerház, Istenhegy, Istenhegyi út, 190 négyzetméteresBudapest eladó ikerház, Istenhegy, Istenhegyi út, 190 négyzetméteresBudapest eladó ikerház, Istenhegy, Istenhegyi út, 190 négyzetméteresBudapest eladó ikerház, Istenhegy, Istenhegyi út, 190 négyzetméteresBudapest eladó ikerház, Istenhegy, Istenhegyi út, 190 négyzetméteresBudapest eladó ikerház, Istenhegy, Istenhegyi út, 190 négyzetméteresBudapest eladó ikerház, Istenhegy, Istenhegyi út, 190 négyzetméteresBudapest eladó ikerház, Istenhegy, Istenhegyi út, 190 négyzetméteresBudapest eladó ikerház, Istenhegy, Istenhegyi út, 190 négyzetméteresBudapest eladó ikerház, Istenhegy, Istenhegyi út, 190 négyzetméteresBudapest eladó ikerház, Istenhegy, Istenhegyi út, 190 négyzetméteresBudapest eladó ikerház, Istenhegy, Istenhegyi út, 190 négyzetméteresBudapest eladó ikerház, Istenhegy, Istenhegyi út, 190 négyzetméteres
Budapest eladó ikerház, Istenhegy, Istenhegyi út, 190 négyzetméteres
140 000 000 Ft736,8 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest eladó ikerház, Istenhegy, Istenhegyi út, 190 négyzetméteres
Budapest eladó ikerház, Istenhegy, Istenhegyi út, 190 négyzetméteres
140 M Ft
736,8 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 495 3819
ReferensTakács Zsuzsanna
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó ikerház

Budapest eladó ikerház, Istenhegy, Istenhegyi út, 190 négyzetméteres

190 m2alapterület
4 és 2 fél szoba
Felújított állapotú
1000 m2telekméret

Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

XII. kerületben Istenhegyi úthoz közel panorámás villa épület lett átalakítva, modernizálva
felújítva. Az ingatlan ikerház. Az telek lejtése miatt az ingatlan az utca felől 2 szintes, 160 m2-es lakás, a hátsó rész irányából 3 szintes. Az önálló kertből megközelíthető garzon 30 m2.
A házhoz több mint 1000 m2 es ősfás telek tartozik, ami a lépcsőzetes kialakítású. Itt található, viacolorral burkolt terasz is kis faházzal ami alkalmas grillparti rendezésére.
A kert aljában a fogaskerekű halad el. A telken belül 2 db gépkocsi beálló van, nem fedett.
A lakás a következőkből áll: alsó szinten: előszoba beépített bútorral, nappali, étkező, felszerelt konyha, kamra, egy nagy fürdőszoba (kád és zuhany, dupla mosdó, WC), és egy kis hálószoba (pl. dolgozónak is jó). A nappalihoz kapcsolódik egy nagy, panorámás, kertre néző erkély, a konyhából egy nagy teraszra lehet kimenni. Tetőtérben: előtér (közlekedő, de bútorozható) 3 hálószoba, nagy fürdőszoba, külön WC-vel, az egyik, kertre néző hálószobához erkély is tartozik. a nyílászárók új hangszigeteltek.
Garzonlakás: a lakáshoz képest egy szinttel lejjebb a kertből nyílik. Van benne egy előtér, fürdőszoba, konyha, szauna, szoba. A szoba kertkapcsolatos, nagy teraszajtóval.
A lakásban a konyha, nappali, étkező márvány burkolatú és padlófűtés teszi hangulatossá, amit kiegészít kandalló is. A szobákban tölgyfa parketta van letéve, a fűtést itt radiátorok biztosítják.
Az ingatlan gépkocsival jól megközelíthető, Busszal a belvárosból közvetlen járatok: 105, 21, 212,
Közelben bevásárlóközpont MOM park, Ez a környék jó adottságú minden szempontból.
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018