Eladó családi ház Zalalövő, Kossuth Lajos utca, 9 szobás
45 000 000 Ft160,7 E Ft/m2
  • 45 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Zalalövő, Kossuth Lajos utca, 9 szobás
Eladó családi ház Zalalövő, Kossuth Lajos utca, 9 szobás
+36 30 916 3053
IngatlanreferensNémeth Tamásné Szilvia
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó családi ház Zalalövő, Kossuth Lajos utca, 9 szobás

280 m2alapterület
9 szoba
2929 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Zalalövőn, Zalaegerszegtől 20 km-re kis városban eladó egy szépen gondozott, természetközeli nagyon jó állapotú családi ház!
Az otthon különlegessége az extra nagyságában és kialakításában rejlik!
Ajánlatom azoknak a vevőknek szól, akik nagy családosak, összeköltöznének vagy netán apartmant, panziót szeretnének kialakítani!
Netán szeretik a sok szobás,több fürdőszobás jól elkülönített lakrészeket a közösségi nappali + étkező helyiségektől?


A ház első része 1907-ben épült, teljesen felújított egyedi fagerendás kialakítású. A tornácos bejáraton beérve, csodaszép nappali cserépkályhával tárul elénk. Innét nyílik egy 30 nm-es eredeti gerendás szoba. Ebben a lakrészben még fürdőszoba és konyha is ki van alakítva. Van teljesen száraz , külön bejáratú több mint 100 éves pince is!
2000-ben a tulajdonosa hozzá épült még egy " lakosztályt ", mert szereti a nagy tereket és a jól elszeparált,csendes szobákat. Így 280 nm-re bővült a kúria kinézetű ház.
A közel 40 nm-es nappali + étkező rész a földszinten helyezkedik el, ékessége a cserépkályha. A berendezések bútorai elegáns, minőségi anyagból készültek. A keleti és nyugati tájolású ablakokkal rendelkező helyiség világos, tágas.Minden nyílászáró zsaluval felszerelt. Az udvar felőli részen a 27 nm-es télikert a tulajdonos és virágai kedvenc helye. Nagyon megtetszett e rész stílusa, egyedisége nekem is.Hidegebb napokon a kandalló melegsége fokozza a pihenés, baráti társaságok hangulatát, a növények csodálása közben.
Az emeleten, az utca front felől 2 db szoba és hozzá tartozó hall rész, saját fürdőszoba, míg a kert felé néző oldalon még 2 db szoba hallal, fürdővel van kiépítve. A zöld udvarra néző szobák erkélyesek.
A ház melegét Vaillant kazán mellett a cserépkályhák adják. Ekkora ingatlanhoz, két autó részére elektromos kapuval felszerelt garázs is jár.
A közel 3 ezer nm-es területen minden zöld. 3 nagy diófa mellett fügék, kiwi, bokrok, örökzöldek teszik élhetővé e szép udvart. Saját kút is van, mely öntözésre kiváló. Kialakítható az új tulajdonos fantáziájával akár medence, kerti kiülő, játszótér a gyerekek részére.

Zalalövő pedig, a Zala folyó völgyében fekvő, szelíd dombokkal körül ölelt, élhető zöld város. A nemrég elkészült 86-os főút elkerülő szakasza lehetővé tette, hogy a település mindennapjai igazi kisvárosi hangulatban teljenek. A város területén egyetlen mesterséges tó található meg, a Borostyán tó, melyet a Szőce-patak mellett még források sora táplálja. Kiépített strand, büfék, vízi sportolási lehetőség (akár saját, akár kölcsönzött eszközzel) és horgászhelyek várják az odalátogatókat. Nevét a község határán egykor átvezető római kori Borostyán-útról kapta. Zalalövő és vonzáskörzetének területén találkozik a Kerka-mente Natúrpark és az Őrség Vendvidék Natúrpark is.

Ha felkeltettem figyelmét és szeretne tulajdonosa lenni e különleges ingatlannak vagy panziót működtetne? És a válasza: igen!
Akkor nézzük meg együtt a Göcsej és az Őrség határán elhelyezkedő kisváros gyöngyszemét! Várom hívását!

HZ420059
mutass többetmutass kevesebbet

  • újszerű

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017