facebook
search
Környék:(település, utca)
Méret: (m2)
Ár: (M Ft)

Visegrád, Nagy Lajos utca 8.

Alapterület

230 m2

Szobák száma

8+5

Irányár

58 M Ft

Alapterület

230 m2

Szobák

8+5

Eladó Családi Ház ára

58 M Ft 252 174 Ft / m2

Emelet

földszint

Ingatlan típus

családi ház

Ingatlan állapot

felújított

Tájolás

nincs megadva

Fűtés

gáz (cirko)

Energiatanúsítvány

nincs megadva

Erkély

terasz

Belmagasság

nincs megadva
  • Telekméret: 474 m2
  • Utcára néző
  • Duplakomfort

Az ingatlan havi rezsi költsége

nincs megadva

Az ingatlan leírása

11 millió forint árcsökkenés 2017-től !!!!!!

Dunakanyarban Visegrádon békebeli panzió + családi ház egyben eladó.

Visegrádon, az élő középkor városának központjában KÉT CSALÁDI HÁZ, EGY UDVARBAN egyben eladó. Az egyik épület az idén 10 éves magán szálláshely, a Pillangós-ház. A vendégház hat helységes családi házként is használható érdemi átalakítás nélkül, ha értéket nem a kényelmes családi vállalkozás voltában találná meg. (adószámos magánszemélyként is üzemeltethető! ). ( Visegrád két ügyben is a Világörökség címre pályázik! )
Az épületegyüttes népi építészeti emlékként van számon tartva, szerepel az ezer éves városról szóló kiadványokban. Kosáríves, kőkeretes kapujával,- amely a két házat összeköti- a település egyik éke. Egy szökőkutas közpark van előtte, nagyon csendes.

A kínált ingatlan együttes a főváros közelsége miatt a nagyváros nyújtotta előnyök mellett a kisvárosi (1700 fős település) életforma adottságait ötvözi. A nagyvárosi stresszes életvitelt kompenzálni, vagy attól elszakadni vágyóknak ideális. Össze és szétköltözőknek, nagycsaládosoknak, vállalkozásban gondolkodók figyelmébe ajánljuk. Pilisi Bioszféra rezervátum területén egészségben, természet közelségben lakni és élni vágyók figyelmére számíthat. Sportkedvelők paradicsoma, gyermekeiket békebeli értékrendben nevelők számára figyelemre méltó. Bentlakásos kezeléseket, tanfolyamokat, programokat szervezőknek egész évben hozzáadott érték.

ÁRA: a családi ház 19 millió, a panzió 39 millió forint felszerelve, bejáratva, know - how -val (vendégkör, honlap, Facebook oldal, hírlevelesek, a 10 éves marketing munka egyéb eredményei...)
Az ár 11 millió forinttal csökkent, miután a tulajdonosnő felmérette, ennyit kéne most ráköltenie a teljes felújításra, amelytől megint 17 évig rendben lenne. Ezt az új lakóra bízza, ízlésére, lehetőségeire...

Részletek:

KATEGÓRIA: ELADÓ két családi ház egy udvarban egyben

CÍM: Pest-megye, Visegrád, Nagy Lajos u. 8. a város "közepének a közepén"

SZOBÁK SZÁMA: a családi háznak 2 nagy szobája van (5x5-ös), a panzió 6 egységes

ALAPTERÜLET: 230 m2 (a családi ház, jelenleg szolgálati lak: 100 m2, a másik, a vendégház 130 m2)

UDVAR: 474 m², a két ház közti "ZEN udvar", ősparkos (50 éves tiszafákkal, diófával)

FŰTÉS: gázkazánok, de van: kandalló, kemence, csikó kályha, cserépkályha

KÖZMŰVEK: víz, csatorna, villany, gáz

KILÁTÁS: szökőkutas parkra, kertre néző ( város közepének a közepén van a templom felett)

KÖZELÉBEN: boltok, büfék, önkormányzat, templom, mozi, orvosi rendelő, posta, gyógyszertár, iskola, óvoda, busz és hajómegálló, komp pár perc sétával elérhetőek

KÖZLEKEDÉS: 11 főúton Budapest ( Szentendre) és Esztergom (Párkány) felől autóval, Volánbusszal, a Mahart menetrendszerinti séta és szárnyas hajóival, valamint Nagymarosra átkompozva vonattal 50 perc Budapest Nyugati pályaudvar

PARKOLÓ: ház előtt biztonságban és ingyenesen, 5-6 személygépkocsi fér el

ÁRULJA: a tulajdonosnő, 1/ 1 tulajdonosa az ingatlannak

AZ ELADÁS OKA:
A kineziológus tulajdonos indulásánál - a fővárost, és a multi céget odahagyva - segítő szolgálatai hátterének megteremtésére üzemeltette a panziót, ma már minden idejét a gyógyításnak, tanításnak szentelné. Az otthona természetben szoros egységet alkot a panzióval, így együtt praktikus kínálnia. Nagy szívével több megmentett állatot fogadott be, amely miatt szűkebb szegmensnek tudja kínálni a szállásokat,így e miatt sincsenek kihasználva.

FÖLDHIVATAL:
Példaértékűen rendezettek a tulajdoni és területhasználati viszonyok, a jó szomszédság egyik bizonyítékaként évekig tartó összefogással rendezték közösen. Az ingatlan jelzálog terheli, eladás technikailag, egyszerűen a foglalóból, és a vételár előlegből tehermentesíthető. A ház ügyvédje kérésére tájékoztatja erről IS.

SZOMSZÉDOK:
Gróf Péter muzeológus régész, és gyógypedagógus felesége, három eladósorba ért leányukkal, és Kis Márta épületszobrász restaurátor, 62 évesen El Caminót járt szuper nagyi, a Pillangós-ház shitsu masszöre

INFORMÁCIÓK: „ÉlethelyÚtVisegrádon" a tulajdonos jegyzetei, „Pillangós-ház / Visegrád" oldal, és a penzió web oldala: „Pillangós-ház"

BEMUTATÁS:
Visegrádon az élő középkor városában, a Dunakanyar legszebb pontján fekvő ezer éves kisvárosban a fővárostól 43 kilométerre a Duna Ipoly Nemzeti Park közepén eladó egy bejáratott, felszerelt kis panzió és hozzá tartozó családi ház közös udvarban, egyben. A világörökség címre pályázó város közepén helyezkedik el az ingatlan együttes, a 19. század elején épült műemlék jellegű épület, szerepel minden Visegrádot bemutató albumban. Csendes, egy szökőkutas közpark van előtte. Az egyik épület „vendégház" bejegyzésű, minősítése optimálisabb adó-, közegészségügyi, és egyéb vonatkozások tekintetében. Öt darab kétágyas, pótágyazható egységből áll, (öt előszoba, öt haló, öt gardrób, öt fürdőszoba), és egy teakonyhás nagy társalgóból. A stílusa és hangulata egyedülálló, 10 éve elismert szálláshely. A vendégház az ingatlan értékén felül külön értéket képvisel a know-how-ja miatt. Felszerelve, bejáratva eladó, a tulajdonos bentlakásos tréninggel is segíti igény szerint, azt, aki nem csak lakhelyként, hanem megélhetést nyújtó családi vállalkozásként üzemeltetné tovább, akár adószámos magánszemélyként. Jelenleg kis „gyógy-központkén" működik, de kis át / visszaalakítással családi házként is használható. 10 éve lett teljes körűen, felújítva, illetve pontosabban fogalmazva: a régi épület oldalfalait meghagyva kialkitva. Gáz bevezetve, víz és villany vezetékelve, fűtésrendszer egyebek kiépítve...Egyszóval minden, új tetőt kapott -a régi 150 éves cserepeket megtartva-, amelyet két éve átraktak.
A másik épület két nagy szobás (5x5 méteresek), tágas konyhás, fürdőszobás, külön helységes, verandás, teraszos, családi ház. Jellegzetessége a fakazettás-gerendás mennyezet, kemence, kandalló, csikó kályha, cserépkályha, beépített konyha, mind ez lakberendezővel kivitelezetten. Lakberendezési magazinokba illően stílusosan. Egyedi ide gyártott illeszkedő bútorokkal - amelyek igény szerint a vételárban beletartozhatnak-. Víz, gáz, villany, csatorna, internet, wifi, fordított ozmotikus víztisztító, a mai kor minden előnye, a békebeli stílus ötvözetével. Igazi mézeskalács ház.
A lakóház 2001-ben lett teljeskörűen felújítva, gáz, víz bevezetve, villany vezetékrendszer át huzalozva. Homlokzat felújítására önkormányzati pályázati lehetőséget írnak ki minden évben. A ház előtt lévő utca szakasz új térkő burkolatot kapott a tavalyi évben, a város egyik éke.
Csak, beköltözi kell a mézeskalács házba, tisztasági festés, új szaniterek, és már lehet élvezni a világ egyik legszebb táját, a Dunakanyart, és hobbiból, vagy a kényelmes megélhetésért "panziózni" :). Aztán igény szerint felújítgatni, átalakítani.....
A két épületet udvar választja el, 50 éves tiszafákkal, vén diófával, amolyan ZEN udvar, csendes (csak a templomtorony hallatszik be) nagyon hűs, épített bográcsozó és grillező is van. Kis terasza külön egységet képez az udvaron belül a családi házat kibővítve. Kánikulában is kellemes az ingatlan, a természetes építőanyagai, 60 centis falai miatt. Extrém kánikulában is 25 fok körüli hőmérséklet van az udvaron, a szobákban 20-22 fok légkondicionáló nélkül. Az udvar éke a 200 éves kőkeretes, kosáríves kapu, amely kintről is, a két házat összekötve az épületegyüttes fő dísze. Idén tavasszal kapott az utca -a ház és az előtte lévő park között- antik hatású burkolatot, amely a burkoló mester véleménye szerint 3 "milkával" növeli az ingatlan értékét.

PÁR NAPOT EL IS TÖLTHET A PILLANGÓS-HÁZBAN ISMERKEDHET A HELY SZELLEMÉVEL!

Szeretettel látom, várom:

Kováts Ildikó tulajdonos


Lakástakarék kalkulátor
Mennyit tudsz félretenni havonta?
10 000 Ft 40 000 Ft 70 000 Ft 100 000 Ft
Havi 20 000 Ft megtakarítással 4 év múlva 1 250 496 Ft-ot költhetsz ingatlan céljaidra.
*Kedvezményes számlanyitást biztosítunk és 20 000 Ft értékű Erzsébet utalványt adunk ajándékba, ha elküldöd nekünk érdeklődésedet és legalább 1 darab, minimum 5 éves futamidejű havi 20 000 Ft-os Erste EgyOtthon 0159 Lakástakarék szerződést kötsz, melynek első havi befizetése a számlanyitási díjjal együtt megtörténik. Amennyiben a szerződések elindulását az Erste Lakástakarék a Bankmonitor Partner Kft. részére visszaigazolta, valamint a szerződések után járó jutalékot elszámolta, az ajándékutalványt postázzuk címedre vagy átveheted irodánkban az első havi megtakarítás, egy havi számlavezetési díj és a számlanyitási díj befizetését követő 2 hónapon belül. Az akció csak az online felületen leadott érdeklődés esetén érvényes illetve más, a Bankmonitor által meghirdetett akcióval nem vonható össze.

Tudj meg mindent Visegrád, Nagy Lajos utca 8.

Hasznos szolgáltatások a környéken


{{$key | capitalize}}

{{$key | capitalize}}

Új építésű lakóparkok

h i r d e t é s

Értékesítési ár változása

Az idősoros átlagár-adatokat az FHB Index az összes magyarországi lakástranzakció alapján készítette. Az adatok az adott évben az adott területen eladott lakóingatlanok átlagos értékesítési négyzetméterárát mutatják. Kisebb területi bontásoknál előfordulhat (kistérség, budapesti városrész), hogy nagy kiugrás vagy süllyedés figyelhető meg az idősorban. Ennek oka, hogy egy-egy kiugróan magas/alacsony értékű tranzakció a trancakciók alacsony száma esetén extrémen torzítja az adott év átlagárát.