Eladó családi ház Tiszafüred, Feszty Árpád utca, 2+1 szobásEladó családi ház Tiszafüred, Feszty Árpád utca, 2+1 szobásEladó családi ház Tiszafüred, Feszty Árpád utca, 2+1 szobásEladó családi ház Tiszafüred, Feszty Árpád utca, 2+1 szobásEladó családi ház Tiszafüred, Feszty Árpád utca, 2+1 szobásEladó családi ház Tiszafüred, Feszty Árpád utca, 2+1 szobásEladó családi ház Tiszafüred, Feszty Árpád utca, 2+1 szobásEladó családi ház Tiszafüred, Feszty Árpád utca, 2+1 szobásEladó családi ház Tiszafüred, Feszty Árpád utca, 2+1 szobásEladó családi ház Tiszafüred, Feszty Árpád utca, 2+1 szobás
Eladó családi ház Tiszafüred, Feszty Árpád utca, 2+1 szobás
10 000 000 Ft100 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Tiszafüred, Feszty Árpád utca, 2+1 szobás
Eladó családi ház Tiszafüred, Feszty Árpád utca, 2+1 szobás
10 M Ft
100 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 20 419 0349
MagánszemélyLadányiné Nováki Erika
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó családi ház Tiszafüred, Feszty Árpád utca, 2+1 szobás

100 m2alapterület
2 és fél szoba
állapotú
vegyes építésű
825 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Tiszafüreden zöld övezetben, csendes környéken egy 100 m2 teljes alapterületű (hasznos alapterület 72 m2) két szobás családi ház melléképületekkel (kb. 60 m2), nagy kerttel. 1974-ben épült, erős beton alapra, vályog főfalakkal, tégla közfalakkal, pala tetővel. Jelen állapotában is lakható, ideális mind lakhatási, mind üdülési célból. A telek teljes mérete: 55 m x 15 m .
A ház első bejárata a folyosóra vezet, onnan nyílik a két parkettás szoba, ami az utcafrontra néz. A folyosó végén van a fürdőszoba villanybojlerrel. A folyosóról léphetünk a konyhába és az ebédlőbe, ami harmadik szobaként is használható.
A konyhához tartozik egy nagyobb kamra, és egy hátsó ajtón keresztül juthatunk ki a fedett teraszra, udvarra.
Az ablakokon redőnyök vannak, minden helyiségben konvektoros fűtés van kialakítva.
A terasz folytatásában található két műhely, az egyik szerelőaknás, garázsnak is kitűnő. A műhelyben külön mérőn keresztül egy- és három fázis is bevezetésre került, így háromfázisú berendezések használata is lehetséges. Ezek folytatásában több kisebb tároló helyiség van, a hátsók állattartásra is alkalmasak. A melléképületek teljes padlástere használható tárolásra. A házhoz közepesen nagy udvar tartozik, kavicsos, füves autó behajtóval, a terasz és a melléképületek előtt betonozott résszel, kerti csappal.
A ház előtt kisebb virágoskert van, a telek végén egy veteményes kert gyümölcsfákkal, fúrt kúttal. Az épület a Tisza-tóhoz és a belvároshoz is közel van, könnyen, aszfaltozott úton megközelíthető. A város két főútvonala is 2-300 m-re halad a háztól.
mutass többetmutass kevesebbet

  • CSOK igényelhető
  • gáz (konvektor)
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: földszint
  • parkolás garázs

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018