hirdetés
Eladó családi ház, Tatabánya, 3 szobásEladó családi ház, Tatabánya, 3 szobásEladó családi ház, Tatabánya, 3 szobásEladó családi ház, Tatabánya, 3 szobásEladó családi ház, Tatabánya, 3 szobásEladó családi ház, Tatabánya, 3 szobásEladó családi ház, Tatabánya, 3 szobásEladó családi ház, Tatabánya, 3 szobásEladó családi ház, Tatabánya, 3 szobásEladó családi ház, Tatabánya, 3 szobásEladó családi ház, Tatabánya, 3 szobásEladó családi ház, Tatabánya, 3 szobásEladó családi ház, Tatabánya, 3 szobásEladó családi ház, Tatabánya, 3 szobás
Eladó családi ház, Tatabánya, 3 szobás
21 000 000 Ft175 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház, Tatabánya, 3 szobás
Eladó családi ház, Tatabánya, 3 szobás
21 M Ft
175 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 604 6813
ReferensKis Attila
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó családi ház, Tatabánya, 3 szobás

120 m2alapterület
3 szoba
Újszerű állapotú
1254 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Komárom-Esztergom megyében, Tatabányán, Felsőgalla területén található 120 nm, 3 szobás, 2 fürdőszobás, teraszos családi ház eladó. Az ingatlan az 1920-as években épült, kő és tégla falazatú. 2010-ben felújításra került. Műanyag, redőnyös hőszigetelt ablakok kerültek beépítésre. Az eredeti falak jó hőszigetelő tulajdonsága nem indokolta a külső hőszigetelést. Gépészetileg szintén felújították (víz-, villanyvezetékek), a burkolatokat is modernebbre váltották. Néhány éve a tetőszerkezetet és a cserepeket is megújították.
A melléképületben két nyitott és egy zárt tároló található. A műhelyhez bevezetésre került az ipari áram.
A fűtés gázkazánnal és fatüzelésű kazánnal is működik. A meleg víz villanybojlerrel biztosított. A telek 1254 nm, egy része szilárd burkolatú, a hátsó része gyümölcsfákkal beültetett és füves terület.
Nagyobb család részére is megfelelő lehet, vagy akár üzletnek, bemutató teremnek, könyvelőirodának is alkalmas adottságokkal rendelkezik. Az ingatlan egyik szobája önálló utcafronti külső bejárattal rendelkezik.
Az utca és az ingatlan környezete is rendezett. A közelben található buszmegálló.
Az ingatlannal és a kedvező banki finanszírozási lehetőséggel kapcsolatban várom megtisztelő érdeklődését! Kérem, hivatkozzon a következő ref.számra: M107030!
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018