hirdetés
Szentendre eladó családi ház a Pismány utcábanSzentendre eladó családi ház a Pismány utcábanSzentendre eladó családi ház a Pismány utcábanSzentendre eladó családi ház a Pismány utcábanSzentendre eladó családi ház a Pismány utcábanSzentendre eladó családi ház a Pismány utcábanSzentendre eladó családi ház a Pismány utcábanSzentendre eladó családi ház a Pismány utcábanSzentendre eladó családi ház a Pismány utcábanSzentendre eladó családi ház a Pismány utcábanSzentendre eladó családi ház a Pismány utcábanSzentendre eladó családi ház a Pismány utcábanSzentendre eladó családi ház a Pismány utcábanSzentendre eladó családi ház a Pismány utcábanSzentendre eladó családi ház a Pismány utcábanSzentendre eladó családi ház a Pismány utcábanSzentendre eladó családi ház a Pismány utcábanSzentendre eladó családi ház a Pismány utcábanSzentendre eladó családi ház a Pismány utcábanSzentendre eladó családi ház a Pismány utcában
Szentendre eladó családi ház a Pismány utcában
55 500 000 Ft360,4 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Szentendre eladó családi ház a Pismány utcában
Szentendre eladó családi ház a Pismány utcában
55,5 M Ft
360,4 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 377 3343
IngatlanreferensIllyés Margit
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Szentendre eladó családi ház a Pismány utcában

154 m2alapterület
4 és 3 fél szoba
Újszerű állapotú
1131 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Szentendrén Pismányban a főúttól 500 méterre 153 nm 4 egész és 3 félszobás 2012-ben épített családi ház!

Szentendre a Dunakanyar egyik gyöngyszeme mediterrán atmoszférájával, hangulatos macskaköves utcácskáival. A művészetek városa, a múzeumok, galériák és kiállítótermek kínálata híresen gazdag, egész évben szervez fesztiválokat, és más rendezvényeket. Ugyanakkor csendes hegyvidéki zegzugos útjai közötti családi házas övezetében valódi életminőséget élhetnek az itt lakók, ahol adott a jó levegő, a szép kilátás, és a természet közelsége. Ebben az idilli környezetben épült meg ez a ház is egy ügyes építész tervei alapján, olyan gondossággal, ahogy az emberek saját maguknak építenek.
Az óriási 33nm-es nappali minden családi eseménynek alkalmas színtere lehet,hosszú téli estéken a cserépkályha adja a barátságos hátteret. A külön konyha - étkező (kis kamrával) pedig a mindennapok rohanásában a család működtetésére lehet biztos bázis, illetve teraszkapcsolata miatt kényelmesen teremthetünk meghitt pillanatokat nyári estéken. (is) A közlekedők nagyságát is a mindennapok nyüzsgésére tervezték, ahonnan a hálószobák (vagy dolgozó), gardrób (vagy babaszoba) a külön WC, és fürdőszoba is megközelíthető. A lépcső igazi ékessége a háznak, ahonnan az emeleti hálószobákhoz juthatunk. (itt egy fürdőszoba is kialakítható) Ezen felül található még a padlástér, ahol rengeteg holmi elfér, amit nem használunk nap, mint nap. Ha ez még nem lenne elég, az udvaron egy 25nm-es tároló áll rendelkezésre, de ugyanez szolgálhat műhelyként is mivel fűthető, és nagy ablakai délkeletre néznek.
A 1131 négyzetméteres telken bármit megvalósíthat, amit valaha szeretett volna, a mindig zöld fű érdekében van ciszterna, a környezettudatosoknak komposztáló.
Ez tehát egy olyan otthon, amit ön is épített volna, ugyanilyen gondossággal és átgondolással, csak a különbség az, hogy ide csak be kell költöznie, és az is lehet, hogy a bútorait sem kell hoznia.
Ha ön egy élhető otthont szeretne népes családja számára, akkor ezt a házat mindenképpen látnia kell!

Hívjon bátran, megmutatom!
Referenciaszám: M104833
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2. emelet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018