hirdetés
Szeged eladó családi ház a Nadályfű utcábanSzeged eladó családi ház a Nadályfű utcábanSzeged eladó családi ház a Nadályfű utcábanSzeged eladó családi ház a Nadályfű utcábanSzeged eladó családi ház a Nadályfű utcábanSzeged eladó családi ház a Nadályfű utcábanSzeged eladó családi ház a Nadályfű utcábanSzeged eladó családi ház a Nadályfű utcábanSzeged eladó családi ház a Nadályfű utcábanSzeged eladó családi ház a Nadályfű utcábanSzeged eladó családi ház a Nadályfű utcábanSzeged eladó családi ház a Nadályfű utcában
Szeged eladó családi ház a Nadályfű utcában
11 000 000 Ft314,3 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Szeged eladó családi ház a Nadályfű utcában
Szeged eladó családi ház a Nadályfű utcában
11 M Ft
314,3 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+06 30 372 4345
MagánszemélyTörök Zsolt
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Szeged eladó családi ház a Nadályfű utcában

35 m2alapterület
2 szoba
Felújított állapotú
850 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

A ház 2011-ben lett felújítva, az aszfaltos úttól 50 méterre található, művelés alól kivont zártkert 10 %-os beépíthetőséggel. 35 négyzetméter alapterületen ként szint plusz terasz és műhely. Részben műanyag nyílászárók, csak a terasz felöli 2 ablak a fa. A ház 5 cm-es hungarocel szigetelést kapott. Fa tüzelésű kandalló van lent, az emeletem pedig hűtő/fűtő klima, amit a télen fűtésre használtunk. Az udvaron kis, 500 l es kerti tó lett kialakítva. Fa és kerti szerszám tároló is tartozik hozzá.
A ház még bővíthető a terasz teljes beépítésével, illetve a műhely egybenyitásával, valamint az emelet is ketté választható. A vezetékelés már ugy lett kialakítva, hogy a nappaliból ajtó nyitható. A gáz a keritésig el van hozva.
CSERE is érdekelhet nagyobbra, értékegyeztetéssel.
mutass többetmutass kevesebbet

  • Tulajdonostól
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018