Székesfehérvár 5 szobás családi ház eladóSzékesfehérvár 5 szobás családi ház eladóSzékesfehérvár 5 szobás családi ház eladóSzékesfehérvár 5 szobás családi ház eladóSzékesfehérvár 5 szobás családi ház eladóSzékesfehérvár 5 szobás családi ház eladóSzékesfehérvár 5 szobás családi ház eladóSzékesfehérvár 5 szobás családi ház eladóSzékesfehérvár 5 szobás családi ház eladóSzékesfehérvár 5 szobás családi ház eladóSzékesfehérvár 5 szobás családi ház eladóSzékesfehérvár 5 szobás családi ház eladó
Székesfehérvár 5 szobás családi ház eladó
54 000 000 Ft350,6 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Székesfehérvár 5 szobás családi ház eladó
Székesfehérvár 5 szobás családi ház eladó
54 M Ft
350,6 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 20 745 9091
IngatlanreferensPájer Tímea
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Székesfehérvár 5 szobás családi ház eladó

154 m2alapterület
5 szoba
állapotú
880 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Csupán néhány perc séta a történelmi belvárostól, ahol ez a kényelmesen élhető, hangulatos, tágas otthon található. Tökéletes választás kisgyermekekkel, de akkor is, ha csak látogatóba jár már haza a fiatalabb generáció.
A beépített tetőterű épületet 92-ben álmodták meg HB38-as téglából a 880 nm-es telekre, azóta folyamatosan szépítgették. A nyílászárók hőszigetelt faablakok, így a korszerű falazatnak, a nyílászáróknak és a kombi cirkókazánnak köszönhetően télen kellemes hőmérsékletet lehet elérni kedvező fűtésszámla mellett.
A földszinten alakítottak ki egy, a kamrával együtt 20 nm-es, nyugati-délnyugati tájolású étkezős konyhát egy több, mint 30 nm-es szintén délnyugati nappalival, (ezek mind a kertkapcsolatos, 36 nm-es teraszra néznek), egy fürdőt külön helyiségben a wc-től, egy közlekedőt és egy majdnem 15 nm-es szobát, mely az északkeleti oldalon kapott helyet, így biztosítva nyári melegben is a kellemes pihenést. A földszint alapterülete így 87 nm, + 36 nm a terasz.
A beépített tetőtérben további három egész szoba található 12nm-től 16 nm-ig, így alkalmasak kisgyermekek esetén igazi csatateres játszószobának, viszont a kamaszok barátai is elférnek.
Itt szintén kialakítottak fürdőt, wc-t, valamint egy közlekedőt. A nagyobbik szobából egy hangulatos erkélyre lehet kilépni.
Az emeleti rész 67 nm + az erkély.
A kertben hatalmas fák adnak kellemes árnyékot, de a zöldterület méretét tekintve további parkosításra ad lehetőséget.
A közlekedést, infrastruktúrát tekintve is kiváló választás, gyalogosan bármit elintézhet, beszerezhet, iskolák, óvodák, rendelők, parkok, stb. pár perces sétával elérhetők, mégis egy nyugodt, csendes, üde, zöld színfoltja a környéknek!
Ha úgy érzi ez az, amit szeretne megadni családjának, hívjon bizalommal! Méretezett alaprajzzal állok rendelkezésére a helyszínen.

mutass többetmutass kevesebbet

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018