Sándorfalva eladó családi házSándorfalva eladó családi házSándorfalva eladó családi házSándorfalva eladó családi házSándorfalva eladó családi házSándorfalva eladó családi házSándorfalva eladó családi házSándorfalva eladó családi házSándorfalva eladó családi házSándorfalva eladó családi házSándorfalva eladó családi házSándorfalva eladó családi házSándorfalva eladó családi házSándorfalva eladó családi házSándorfalva eladó családi ház
Sándorfalva eladó családi ház
15 500 000 Ft112,3 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Sándorfalva eladó családi ház
Sándorfalva eladó családi ház
15,5 M Ft
112,3 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 20 358 9551
IngatlanreferensHalutkáné M. Éva
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Sándorfalva eladó családi ház

138 m2alapterület
3 szoba
Felújított állapotú
1115 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Sándorfalva egyik csendes, közművesített, belvízmentes, csatornázott és legszélesebb utcájában kínálom eladásra ezt a családi házat. A 110 nm-es főépület mellett L alakban 30 nm lett még hozzáépítve, továbbá háziállatok tartásához szükséges gazdasági épületek is találhatóak még a telken, amely nagy mérete lévén alkalmas gazdálkodásra, kertészkedésre. A kerti öntözést fúrott kút teszi lehetővé.
A ház egy éve lett hőszigetelve, és kifogástalan műszaki állapotban van. A szobák parkettázottak, a többi helyiség hidegburkolattal vannak ellátva. A fürdőszobában a melegvizet villanybojler, a fűtést pedig a gáz konvektor mellett egy beépített cserépkályha biztosítja. A fűtés számla igen kedvező (10.000 Ft/hó). A nyílászárók redőnyökkel, illetve szúnyoghálóval is el vannak látva.
Buszmegálló 7-8 percre található, mely óránként közlekedik.
Összeköltözők figyelmébe is ajánlom az ingatlant, 1-2 szegedi lakás beszámítása lehetséges, ráfizetés nélkül.
800 000 Ft - 36 h
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018