Eladó 4 szobás családi ház Pomáz az Ady Endre utcábanEladó 4 szobás családi ház Pomáz az Ady Endre utcábanEladó 4 szobás családi ház Pomáz az Ady Endre utcábanEladó 4 szobás családi ház Pomáz az Ady Endre utcábanEladó 4 szobás családi ház Pomáz az Ady Endre utcábanEladó 4 szobás családi ház Pomáz az Ady Endre utcábanEladó 4 szobás családi ház Pomáz az Ady Endre utcábanEladó 4 szobás családi ház Pomáz az Ady Endre utcábanEladó 4 szobás családi ház Pomáz az Ady Endre utcábanEladó 4 szobás családi ház Pomáz az Ady Endre utcábanEladó 4 szobás családi ház Pomáz az Ady Endre utcábanEladó 4 szobás családi ház Pomáz az Ady Endre utcábanEladó 4 szobás családi ház Pomáz az Ady Endre utcábanEladó 4 szobás családi ház Pomáz az Ady Endre utcábanEladó 4 szobás családi ház Pomáz az Ady Endre utcábanEladó 4 szobás családi ház Pomáz az Ady Endre utcábanEladó 4 szobás családi ház Pomáz az Ady Endre utcábanEladó 4 szobás családi ház Pomáz az Ady Endre utcábanEladó 4 szobás családi ház Pomáz az Ady Endre utcábanEladó 4 szobás családi ház Pomáz az Ady Endre utcában
Eladó 4 szobás családi ház Pomáz az Ady Endre utcában
45 000 000 Ft511,4 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó 4 szobás családi ház Pomáz az Ady Endre utcában
Eladó 4 szobás családi ház Pomáz az Ady Endre utcában
45 M Ft
511,4 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 412 3159
ReferensTeremi Róbert
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó 4 szobás családi ház Pomáz az Ady Endre utcában

88 m2alapterület
4 szoba
3191 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Pomáz központjától 3 km-re eladó egy 3200-nm-es, zártkerti művelés alól kivett telek és a ráépült brutto 98 nm-es, netto 89 nm-es kétszintes ház.

A ház kétszintes, 4 szobás, a földszint jó állapotú, az emelet részben készült el. Az emeleten és a földszinten is rendelkezik WC-vel. A fűtést kandalló biztosítja. A tetőszerkezet mindössze 2 éves, a pince száraz. Az ivóvizet fúrt kút biztosítja, az áram be van vezetve, a csatorna is megoldott.

Igény szerint teljes bútorzattal eladó!

A telek 3200nm, teljesen körbekerített, termő fákkal, délnyugati fekvéssel és természetesen kocsibeállóval, amely a házig vezet.
mutass többetmutass kevesebbet

  • terasz

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018