Eladó családi ház Pilisszentlászló Honvéd utca, új építésűEladó családi ház Pilisszentlászló Honvéd utca, új építésűEladó családi ház Pilisszentlászló Honvéd utca, új építésűEladó családi ház Pilisszentlászló Honvéd utca, új építésűEladó családi ház Pilisszentlászló Honvéd utca, új építésűEladó családi ház Pilisszentlászló Honvéd utca, új építésűEladó családi ház Pilisszentlászló Honvéd utca, új építésűEladó családi ház Pilisszentlászló Honvéd utca, új építésűEladó családi ház Pilisszentlászló Honvéd utca, új építésűEladó családi ház Pilisszentlászló Honvéd utca, új építésű
Eladó családi ház Pilisszentlászló Honvéd utca, új építésű
65 000 000 Ft235,5 E Ft/m2
 • 10 fotó
 • Térkép
Eladó családi ház Pilisszentlászló Honvéd utca, új építésű
Eladó családi ház Pilisszentlászló Honvéd utca, új építésű
65 M Ft
235,5 E Ft/m2
 • 10 fotó
 • Térkép
+36 20 337 8730
MagánszemélyVígh Katalin
Telefonálok
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó családi ház Pilisszentlászló Honvéd utca, új építésű

276 m2alapterület
7 szoba
Új építésű
tégla építésű
1079 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Örökpanorámás, többgenerációs családi ház eladó tulajdonostól Pilisszentlászlón.

Általános leírás

A ház szinteltolásos módszerrel épült, így az épület és hét szintje belesimul a viszonylag meredek, hegyoldali, aszfaltozott útról megközelíthető telekbe. A nettó 276 m2-es házban van egy 54 m2-es garázs, ahol egy terepjáró, egy családi autó és a télre való fa is könnyen elfér, és mivel az épületgépészet itt működik, egy állandó 15 fok feletti hőmérséklet van biztosítva a téli hónapokban is.
Feljebb egy fél szinttel található egy fűtött, 17 m2-es mosókonyha és tároló, konyhapulttal, kétmedencés mosogatóval és mosógép-csatlakozóval.
Egy egész szinttel feljebb van a ház fő lakószintje, ide nyílik a főbejárat a tornácról a folyosóra, ahonnan egy pár lépésre van az osztott szintű, 54 m2-es kertkapcsolatos konyha-nappali, a 4 m2-es kisebb fürdőszoba és a 12 m2-es dolgozószoba. Ezen a szinten van a külön bejáratú, 24 m2-es nagymama-lak is (egy szoba + fürdőszoba).
Egy fél szinttel feljebb egy 14 m2-es hálószoba, innen, megint egy fél szinttel feljebb a fő hálószint található, két igen nagy hálószobával és egy világos zuhanyzós-kádas fürdővel. E szint felett van egy padlástér, ami hálószobává alakítható.

Műszaki rész:

Főfalak: 30 cm-es Ytong tégla + 10 szigetelés
Közfalak: 10 cm-es Ytong tégla
Födémek: 20 cm-es monolit vasbeton
Padlóburkolatok: fő lakószint: olajozott antik tégla, hálószintek: Heuga szőnyegcsempe
Ablakok: szibériai vörösfenyő kerettel, 1,1 K-s üvegezéssel. A tetőtérben nagy Velux tetőablakok.
Fűtés: hagyományos, Vass Zoltán-féle búbos kemence, ami egy 1.5 m3-es puffertárolón keresztül fűti a teljes ház lakórészeire kiterjedő padlófűtéscsöveket.
A használati meleg víz egy 300 literes szolár bojlerből jön. Ezt éjjeli áram, a puffertárolóban lévő meleg víz, vagy a könnyen kialakítható napkollektor rendszer fűtheti. A napkollektor rendszer kialakítása a ház építésekor kezdődött. A speciális szigeteléssel ellátott rézcsövek és kábel be vannak építve a garázstól a tetőig, lényegében csak a kollektorok és a vezérlő hiányzik.
A fenti adottságoknak köszönhetően a ház rezsije igen alacsony a méretéhez képest. Egész évre vetítve 50 ezer Ft/hó (víz, villany, tűzifa).

Kert/kint:

A házhoz érkezve látjuk a címeres tégla oszlopból és akácdeszkából készült kerítést és nagykaput. A feljárati támfal is akác pallókból épült. A kapu és garázs közötti betonozott udvarban könnyen elfér három autó. Innen egy tölgy lépcsőn jutunk fel a szintén tölgy pallókból épített nyugatra néző teraszra, ahonnan egy másik lépcsőn a tornácra és a ház főbejáratához.
Hátul szintén van akác támfal, de ennek teljes elkészültsége csak 2016 tavaszára várható.
A kertben van több nagy tölgy- és juharfa, valamint erdei cseresznye, diófa, vadkörte. Mindez egy ősréten, amit tavasztól számtalan vadvirág tesz igazán vadregényessé.
mutass többetmutass kevesebbet

 • CSOK igényelhető
 • összkomfortos
 • egyéb fűtés
 • nyugati tájolás
 • Tulajdonostól
 • Energiatanúsítvány: A
 • Épület emelet: 7.
 • terasz
 • parkolás garázs

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017