hirdetés
Eladó 4 szobás Pásztó a Rákóczi utcábanEladó 4 szobás Pásztó a Rákóczi utcábanEladó 4 szobás Pásztó a Rákóczi utcábanEladó 4 szobás Pásztó a Rákóczi utcábanEladó 4 szobás Pásztó a Rákóczi utcábanEladó 4 szobás Pásztó a Rákóczi utcábanEladó 4 szobás Pásztó a Rákóczi utcábanEladó 4 szobás Pásztó a Rákóczi utcábanEladó 4 szobás Pásztó a Rákóczi utcábanEladó 4 szobás Pásztó a Rákóczi utcábanEladó 4 szobás Pásztó a Rákóczi utcábanEladó 4 szobás Pásztó a Rákóczi utcábanEladó 4 szobás Pásztó a Rákóczi utcábanEladó 4 szobás Pásztó a Rákóczi utcábanEladó 4 szobás Pásztó a Rákóczi utcábanEladó 4 szobás Pásztó a Rákóczi utcábanEladó 4 szobás Pásztó a Rákóczi utcábanEladó 4 szobás Pásztó a Rákóczi utcábanEladó 4 szobás Pásztó a Rákóczi utcábanEladó 4 szobás Pásztó a Rákóczi utcában
Eladó 4 szobás Pásztó a Rákóczi utcában
37 000 000 Ft154,2 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó 4 szobás Pásztó a Rákóczi utcában
Eladó 4 szobás Pásztó a Rákóczi utcában
37 M Ft
154,2 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 30 700 4908
IngatlanreferensAdorján Alin
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó 4 szobás Pásztó a Rákóczi utcában

240 m2alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
779 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

A Nógrád megyei településen, Pásztón kínálok eladásra egy kiváló állapotban lévő két szintes családi házat. Az ingatlan, hazánk neves építésze, a Kossuth- és Ybl díjas Vadász György tervei alapján készült 1991-ben. Az jól átgondolt egyedi tervezés, minőségi anyagok felhasználásával, a tulajdonosok életvitelét, szokásait maximálisan szem előtt tartva valósult meg. Alaprajzi rendszere a régi magyar parasztházak, hármas funkcionális tagolását idézi. Fűtése jelenleg gáz cirkóval lehetséges, de a vegyes tüzelésű kazán is használható, a kémény bélelése után.
A földszinten, egy légtérben található a nappali, étkező és a konyha, valamint az előszobai rész. A nappaliban a központi fűtés kiegészítéseként egy beépített kandalló működik, amelyhez dupla kéményt építettek, így a terasz felőli oldalról is használható, egy kemence vagy más sütőhely
kialakítása esetén. Ugyancsak ezen a szinten találunk még két hálószobát illetve két fürdőszobát. Az első emeleten található 2 szoba, egy zuhanyzós fürdőszoba, WC és gardrób. A 70 nm-es pince szint, több funkcionális helyiségből áll, mindegyik járólappal burkolt és mennyezetig csempézett. Az épülethez 779 nm-es telek tartozik, mely részben örökzöldekkel beültetett, de található néhány gyümölcsfa is. Az ingatlan összközműves, ezentúl az ipari áram is be van kötve. Az udvarban lévő kút vize locsolásra alkalmas. A garázs két autó tárolására alkalmas, de van egy fedett kocsibeálló is a ház mellett.
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Hívjon bizalommal!
Referenciaszám: M101663
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018